Tuesday, April 18, 2006

Mata Hari -sukat

Ei, ne ei oo vieläkään valmiit. Iltaisin oon aina jo niin jumissa, että päässä vaan suhisee ja sattuu ja silmät on ristissä, että on vaikea neuloa. Eilen Las Vegasin aikana sukka edistyi ehkä 5cm :D

Mä tykkään näistä kovasti. Istuvat oikein hyvin, ja näyttävät nätiltä. Ohjetta ei ole, kuvan ja Stephin ohjeen perusteella muokkailin langalle sopivan ohjeen. Silmukoita on 42.


Mulla on niin plääh olo kuin vaan olla voi. Muksuille pitäs mennä ostamaan vaatetta, ja itsellekin. Ja kaupungille olisi muutenkin mukava mennä. Muttakun... ei vaan nappaa. En jaksaisi olla yksin, mutten taas jaksaisi olla tekopirteesti kiva kenenkään kanssa. Ehkä mun on vaan ryhdyttävä ompelemaan, tai siivoomaan, tai jtn. Osaisko sitä vaan ottaa tiiliskiviromaanin käteen ja mennä peiton alle lukemaan? Paitti että kohta noi taas hyökkää sisälle, hyvästi rauha ja hiljaisuus...

7 comments:

Kati E said...

Samainen plääh täällä vierailulla... :S

Susanna said...

Ai tää on taas joku Espoolais-plääh? okei, ei huolta sitten :D

laurakoo said...

Uih, mitkä sukat tulollaan. Oon miettiny et pitäskin kahmoa just tuota pinkkiä MoniRaitaa ja tehdä siitä kaikkea ihanaa ennen kuin se poistuu markkinoilta... Siis yhden pipon, kaulahuivin ja yksien lapasten ja sukkien lisäksi... :)

HeliP said...

Juu, melko suurella varmuudella Espoon yllä leijui tänään plääh-laskeuma. Toivottavasti se olisi huomiseksi siirtynyt vaikka Vantaalle. Mä en jaksais olla plääh.

Ziina said...

täälläon vain pakkoulkoiluplääh,onneks pihalla voi jo tehdä jotain eikä vain seisoskella.Ja ruoanlaittoplääh. Jossei huvita shoppailla irl niin voi nettishoppailla eikä tarvi mennä mihkään:)

Susanna said...

Ziina, joo tuttuja tuntemuksia. Keväässä on se ärtsy juttu, että muksut haluaisi olla ulkona koko ajan, mutta ei siellä nyt vielä mikään lämmin ole. Mutta jotain tekemistä sentään. Ja onneksi on saarioisten äidit :D

Mä en uskalla nettishoppailla, koska aina sitten valitsen sen "osamaksulla" vaihtoehdon, ja sitten niitä taas maksellaan. Pitäs kerätä voimia olla jämpti ja tilata vaan postiennakolla kaikki. Ja toisaalta taas risoo tilata netistä, kun samat rätit on kalliimpia kuin kaupassa.

Langanpäitä said...

Hei! Laitako tuosta vaaleanpunaiseen moniraitaan liittyvää spostia osoitteeseeni salmixu at netti.fi

Mitä haluaisit vaihtarina... :)