Thursday, February 09, 2006

Branching out

Eilen sain viimein huivin valmiiksi. Viimeiset rivit tuntuivat ikuisuudelta, mutta päätin että teen ne kerralla pois päiväjärjestyksestä. Tykkään tästä mallista ja nyt kun tein toista huiviani, mallikertakin jäi yllättävän hyvin jo mieleen. Ehkä seuraavan huivin parissa en enää välttämättä tarvitse kaaviota :D Tämä lähtee tänään postipojan mukaan, enpäs kerrokaan minne.


Malli: Knitty, Branching out
lanka: Grignasco Flavia Baby 100% merinovilla, yksi hieman vajaa kerä
puikot: enhän mä enää muista. nelosen bambut kaiTosi vaikeaa taas saada pinnasta järkevää kuvaa, kun en pääse ulos kuvaamaan nyt. Tässä on taas malliesimerkki mitä pingotus tekee pitsineuleelle; kun huivi oli valmis, se oli kurttuinen mytty, vain noin 80 senttiä pitkä. Kastelin sen ja rullasin pyyhkeen välissä ylimääräiset vedet pois, sitten venytin muotoonsa sängylle ja neulasin kiinni, annoin kuivua. Jo pelkän kastelun jälkeen huivista tuli unelman keveä. Nyt se on ihana, täydellinen. Sääli ettei ole itselle, mutta se kenelle tämä on, on yksi tärkeimmistä ihmisistä mun elämässä, vaikkemme usein näekään. Ja osaa varmasti arvostaa tätä.

10 comments:

Anonymous said...

Onpas kaunis! Mä teen parhaillaan BO:ta mohairista, eikä mallikuvio näy noin hienosti. Pitää varmaan tehdä toinen sileämmästä langasta. Alpakka?

Marsvin

Lappis said...

Minäkin teen tuota juuri mohairista, seuraava tulee ehdottomasti sileästä langasta, kun noin herkulliselta näyttää.

Anonymous said...

Kaunis väri ja malli. Sitten, eiks ookin vaikea puristettava tuubi tuo jarruaine! :D

Susanna said...

Marsvin, alpakasta ajattelin joo :D Ilu oli tehnyt kaksinkertaisella alpakalla, yhteensä 2 kerää meni huiviin. Ja todella kaunis. http://ilunduuni.vuodatus.net/

Minäkin tein ekan BO:n mohairista, eikä se ollut ollenkaan näin nätti. Kati on tehnyt myös 7veljeksestä, ja sekin oli ihanan kaunis.

Sibylla, joo sormet valkosena sitä saa puristella :D

derea said...

Toi on hieno! Mä olen tehnyt BO:ta vaan testitilkun verran. Ehkäs mäkin teen jossain vaiheessa ton :)

Nimuel said...

On kyllä nätti ja pipo on tosi hauska!=)

Mä en nykyään saa oikein mitään aikaiseksi. Olen tosi rappiolla neulomisen suhteen.

Anonymous said...

Mä en henk.koht. pystyis käyttämään 7veikasta tehtyä kaulahuivia. Ainakaan siis ihoa vasten. Alpakasta tulis ihana! Kuka tekis kaikki mun keskeneräiset loppuun, että vois alottaa uusia!?

Marsvin

Susanna said...

Marsvin, mulla se on vähän siinä ja siinä. Huuhteluaineessa huljuttelun jälkeen pystyn kyllä pitämään :D Niin, kuka tekis kaikki keskeneräiset.. Ja huomenn alkaa olympialaisetkin :/

Kati E said...

Ihana on. :DD

Sisko pystyy pitämään sitä huivia. Sillä on öööö, norsun tai sarvikuonon nahka? *tyrsk*

Anonymous said...

En enää usko tätä, se munkin BO on vihreä. Pelottavaa ;).