Saturday, March 18, 2006

Vain viisi kuvaa

Lasten kanssa perusteellinen siivoaminen on todella vaikeaa. Eilen sain siivottua vain lasten- ja makuuhuoneen, enkä kaappeja kummastakaan. Tänään olen urakoinut työhuonetta, minne eilen kippasin kaiken roinan mikä ei kuulunut makkariin. Nyt kävin suoraan kaappien kimppuun. Ei löydy öttiäisiä mutta pölyä senkin edestä köh.

Aloin järjestelmällisesti kumota lankalaatikoita ja -pussukoita lattialle. Sitten noukin erilleen ne langat, mistä tahdon eroon asap. (Anteeksi Marjut että käytin tuota sanaa). Tässä tulosta.

Nalle colorit ja Jussit lahjoitan mummille. Floricasta voisi tehdä sukkia ja tumppuja, mitäpä muutakaan.. Dalegarnit (musta ja punainen, vajaat kerät) taitaa mennä vaakatilkuiksi, lanka ei ole niin erikoista että jaksaisin kehitellä mitään kummoisempaa. Santorinikerät ovat myös vajaita, en tiedä mitä niistä tekis. Woolia on lilana ja viininpunaisena, varmaankin se muuntuu Melindalle sukiksi, tumpuiksi ja pipoksi. Vaaleanlila wool menee vauvaneuleisiin. Raitaseiskat sukiksi, ehkä teen yksiväriset varret, tai sitten tulee lasten sukkia :D Ibizat odottelee värjäystä.

Addun laatikko ja stokkan pussi on täynnä samosta ja kasaamista odottelevia vauvatossuja. Kasassa kaikenlaista kummallista. ööh.

Ylhäällä Katti tweedia. otin kaksi kerää erilleen, en usko että Mysteryyn enää sen enempää menee, kun just aloitin yhden uuden kerän. Mutta mitä ihmettä teen tuosta langasta!? Se on mohairvillasekoite, mukava neuloa, mutta ei vaan kerro mikä tahtoo olla. Valkoiset Isoveikatkin on kysymysmerkki, mutta enköhän mä jotain keksi. Pinkistä moniraidasta ei tulekaan mekkoa, vaan sukat MINULLE. Vasemmalla olevat valkoinen ja musta nauhalanka (toinen tahitia, toisesta ei tietoa) haluavat olla pupulaukku. Jocsu näki sen valkoisen kerän ja sanoi "tee tästä mulle pupulaukku". Mikä visiointikyky! Palmat kuuluvat sarjaan probleema. Mutta eiköhän niistä vauvajuttuja tule. Ystävän vauva olisi pitänyt jo viikko sitten syntyä, toivotaan että sieltä tulee poju :D

Sinistä poppia. Ennen mä tykkäsin tästä, mutten enää. Ehkä olen vaan liiaksi nähnyt miten nyppyisennuhjaantuneeksi Pop menee käytössä. Tahitia, akryylia, voi ihme mitä mä tästä kasasta teen?

Miniä. Yök. Mä sitten en pidä siitä langasta yhtään. Enkä muuten pidä loopystakaan. Ja valkoista Poppia, what was I thinking!!!???

Mutta jotain jäi jäljellekin, muun muassa suuri laatikko ihania sukkalankoja, Tusshenaa, ja suuri laatikollinen hahtuvaa mistä niistäkin haluaisin jotain valmista. Täytyy alkaa hommiin :D

10 comments:

Jenni said...

Mä tein just ihan saman! Mites kun sullakin noita vajaita keriä on, niin tehtäiskö vaihtoja? Siis niin että puolen kerän sijaan olisi kaksi puolikasta = 1 kokonainen kerä samaa lankaa? Mulla on esim. 7-veikan puna- ja ruskaraitaa, santorinia Miniä jne... Yritän saada Nikon päikkäreillä kuvia omista langoista.

Anonymous said...

jos oot vaihtamas tms noita niin löysin heti pari kiinnostavaa jämäkerää...

Susanna said...

Jenni ja Anne, tehdään vaan vaihtoja, tai voin kyllä ihan lahjoittaakin jos joku kiinnostaa! Ainakin Jenni ne raidat kiinnostais, niin sitten saisin itselleni noista sukat. Mitäs Anne tahtois?

Anonymous said...

siniset santorinit, lila hippy, niitä on itsellä niin vähän ettei saa mitään järkevää aikaiseksi, mutta lisäkerillä onnistuisi... sitten noi vaaleammat tahitit voisin käyttää valkoisen kanssa likkojen kesäjuttuihin :) vaihdossa voisin pistää jotain järkevää, onko sulla toiveita?

Anonymous said...

tarkennusta, siis noi tahitit v.pun vai lilaako ne on...

Anonymous said...

Voih, tulee huono omatunto kun näkee, että joku on ahkerana siivoillut lankavarastojaan ;-) Minunkin lankani alkavat jo vallata tilaa vähän sieltä sun täältä, joten pieni inventario olisi paikallaan...

Anonymous said...

Mä voisin kanssa tehdä vaihtoja/ostoja. Nimittäin nuo Isotveljet kiinnostaa....

Susanna said...

Tuitu, isoaveljeä löytyy myös punaisena mielinmäärin, ihan tiedoksi :D

Vaihdossa sukkalanka olisi jees (myös novitan käy), tai Samos, myös Sirdar Snuglylle olisi tilausta... :D Ehdota tänne tai meilillä kissinen AT yahoo.com

Anonymous said...

No, tämän kerran, koska mulla on uusi projektipäällikkö ja pahin asap-allergia takanapäin. Mutta katsokin sitten, että langat käytetään asap! :)

Anonymous said...

Mä olen melkein kade - siis noi on ne mistä sä haluat eroon! Mitähän muuta ihanaa siellä kaapissa sitten oikein vielä on ;). Mun oma lankavarasto alkaa olla jo tosi säälittävä, ja kun vielä maanantaina pääsen ilmeisesti Tampereella Aili Jokiselle niin hmm.. jokohan lankahamsterikisa olisi kohdaltani ohi? Mutkun mä olen muka kokonaisvaltaisessa materiaalinostolakossa. Voi pahus, voi pahus, voi pahus :D