Wednesday, November 15, 2006

Kuvia kotoa

En jaksa/ehdi tehdä näistä slide showta, vaikka sellainen ihan kiva olisikin. Mutta tässä näitä. Ompelupöydän kuvaan kun seuraavan kerran teen jotain, nyt se on niin säntillisessä järjestyksessä ettei ole oikein katu-uskottava. En siivonnut kuvia varten. Eteinen oli onneksi järjestelty muutama päivä sitten, niin ei ole ihan pommin jäljiltä ;)


Eteinen. Ei niin kauan sitten tässä oli vielä kaksostenvaunutkin...


Kauniimmat lankani. Tusshena violetti ja Lorna´s laces, en osaa edes päättää kumpi on kauniimpi.

Näkymä suoraan selkäni taakse kun istun koneella. Pyykit on väliaikaisesti tässä huoneessa, niiden sijainti vähän vaihtelee.. Silityslauta on mun ompelun apupöytä ja muutenkin välttämätön olla koko ajan käsillä.


Lasten leikkihuone, mikä on äidin siivous-jäsjestelykaaoksen valloilla. Lattiassa oleva jälki tuli, kun kaksi naperoa löysi äidin kynsilakkalootan ja hieman maalailivat, osa jäljistä oli pysyväisluontoista :D


Olohuone television vinkkelistä. Vähäks tuli vino kuva kun yritin eläytyä telkkariksi mah tehokkaasti. Lapset katsoi Tomi traktoria eikä niitä kauheesti kiinnostanut :D


Käsilaukun sisältö on aika pieni tällä hetkellä. Johtunee siitä että olen ahkerasti vaihtanut laukkua, enkä ole myöskään käynyt missään. Täällä siis on ponnarinauhojen varapiilo, pitää muistaa..


Eteisen naulakko. Pitäs ostaa toinen tuollainen ritilähyllykkö, enkä yhtään tykkää sinisistä muovikoreista, mutta niitä oli ennestään joten tein säästökompromissin, saa kelvata kunnes on vähän paremmin rahaa.


Tän kuvan vois lähettää suoraan mutsille, kauppareissu olis kiva (mut aikaa ei ole, et jos äiti viitsisit?? :D ) Sitäpaitsi alahyllyn kattilassa on jotain ei-enää-syötävää. Älkää pliis kysykö mitä meinataan illalla syödä, täytyy vähän miettiä vielä ;)


Keittiön lempparikaappi oli aika haastava kysymys. Sellaista ei oikein ole, koska kaikki tarvikkeet, mausteet ym on ihan finaalissa, suurin osa laseista ja mukeista on nykyään eriparisia...voi köyhyyden alho. Mut kahvikaappi, ihania teejuttuja ja tuoksuu kahvi.


Nukkuvia lapsia. Ylempänä jocsu ja alempana Melinda, noin kuukauden ikäisiä molemmat.


Ja tää on pakko laittaa. Kun odotin Melindaa ihan viimesilläni, Jocsulla oli tapana tulla mun päälle nukkumaan päiväunilla. Se vaan kömpi, ei mulla ollut tästä aavistustakaan, Jari sit kerran näpsi kuvia ;)


Ja bonusampiainen. Ei tästä oikein saa järjellistä kuvaa. Eikä se halua valmistua.

Tää olikin kivaa päiväpuuhaa. Nyt pitäs keksiä lapsillekin jotain tekemistä, vaikkei kyllä yhtään nappaa nyt. Enää seitsemän tuntia niin J tulee kotiin. Vastahan se onkin ollut 5½ h poissa... Voi kun olis lähikauppa, sellainen mihin vois vaan kipasta "olkaa kiltisti äiti hakee maitoa" -tyylillä. ;)

12 comments:

Anonymous said...

Ihania kuvia!

Ihanaa että muillakaan ei kotona näytä siltä kuin joku sisustuslehti olisi juuri tulossa kuvamaan vaan on sellaista että täällä asutaan!! Meillä on samantyyppistä kaaosta:-)

Ihanan tyhjä tuo teidän jääkaappi, siis meillä saa aina tunkea kaikki tavarat jääkaappiin kun on käynyt kaupassa, ja silti siellä ei ole ikinä mitään syömistä. En tiedä mitä siellä sitten oikein on... no jotain kummia säilykkeitä mitä mies hamstraa eikä syö;-)

Mut kiva että uskalsit paljastaa kotiasi meille muille:-)Uskaltaisinkohan minäkin...

Ziina said...

voi pientä Jocsua, ihana kuva:)

Anonymous said...

Varastin sulta tän, muttei mulle ole mitään pyyntöjä vielä tullut. Miten sulla on noin siisti eteinen???

Susanna said...

Thiire, on suht siisti kun just uudelleen järjestin sen. JA koska lapset veti eilen kaikki kengät ym alas, niin siks ne on suoras ;)

Tuulia said...

miten jollain voi olla keittiön kaapit noin siistit... ja eteinen. ja kaikki.
ihania kuvia! noi nukkuvat tenavat on kyllä parhautta :)

Susanna said...

Tuulia, lämmittää mieltä...siistiä... jotkut paikat on, toiset ei. Näkisitpä kuiva-ainekaapin (jonka ylähyllyn on valloittaneet askartelu- ja huovutusvälineistö, ihan salaa) :D

Anonymous said...

Hei!

Sattumalta eksyin blogiisi (kutomiskärpänen puraisi...) ja näin yhdessä kuvassa Lorna's Laces-merkkistä lankaa! :D

Mistä olet sitä löytänyt??!

Clapotis-huivin tms. tekeminen siitä langasta (Lion and Lamb)syyhyttäisi...

Susanna said...

Satu, mä olen saanut tuon vyyhdin lahjaksi, mutta ainakin Getknitted myy sitä, sinne siis!

Kati E said...

Oho, toi on tosiaan amppari. :DDDDD Mutta ihana se on. Ja lapset, miten ne onkaan niin suloisia nukkuessaan.... *huocs*

Anonymous said...

Ihania nukkuvia muksuja!
Aika pelkistetty sisustus teillä muuten, ei turhaa tavaraa. Ihan hyvä, eipä tarvi pyyhki pölyjä niin usein!
t.Sanni

Susanna said...

Sanni, on meillä ihan liikaa turhaa sälää :D Makkarikuva on edellisestä kodista mikä oli väliaikainen, muissa kuvissa lipastojen krääsäpinot ei vaan näy ;) Tai lähinnä nyt lojuu vaan mun neuleita..

Anonymous said...

Hei! Ensimmäistä kertaa blogissasi vierailulla:) Kivoja kuvia ja kiva idea tämä valokuvien laitto kotoa...katsotaan, josko uskaltaisin kokeilla myös;)