Thursday, November 02, 2006

Ohje tumppuihin


Klikkaa kuvaa. Toivottavasti ei ole virheitä ohjeessa!


Eilinen päivä meni kokonaisuudessaan kaupungilla ja kaupassa, ja bussissa istuen ja prismassa vaeltaen. Todella uuvuttavaa. Nyt kun vielä istahdan ompelemaan kasan pipoja ja kypärämyssyjä ja housuja niin sitten alkaa olemaan kaikki valmiina. Tällaista ihanaa villafleeceä kävin hakemassa Eurokankaasta. Olen sitä hiplannut jo monen monta kertaa, ja nyt päätin ostaa. Meinas jo itku tulla että onko vikat palat jo viety, mutta löytyi sitten laarin pohjalta vielä yksi suuren suuri pala. Olin pihi ja otin vaan metrin :D Lisäksi mukaan tuli autotrikoota jocsun pitkiksiin ja oranssia fleeceä monenlaisiin juttuihin.

Nyt ei ehdi jorista enempiä, täytyy alkaa valmistella kerhoon lähtöä.

13 comments:

Lappis said...

Oi kiitos!
Säästit minut laskemasta silmukkamääriä ja miettimästä että miten tässä nyt käy... Kullanarvoista!!

Anonymous said...

Kiitos ohjeesta! Muistatko missään nähneesi neulotun solmion ohjetta? Mä muistan, mutten muista missä.

Susanna said...

Thiire, Knittyssä ainakin on ollut!

Kati E said...

Ja just oli Pirkassa Isänpäiväsolmio. :DD

Susanna said...

oohups koko ohjeessa ei puhuta mitään toisesta tumpusta tai peukalon teosta...hmm. korjaan kohtapuoliin. tuskin kukaan ehtii sinne asti neuloa ihan vielä :D

Anna said...

Kuin nuukaan toi 50g meni? Kun mulla ois tossa muutaman metrin vaille täys kerä, että riittäsköhän se...

mursuliina said...

kiitos ohjeest :) mitäs tuo tuollainen villafleece oikein on? onko se täyttä villaa?

Susanna said...

Anna, kyllä sitä jonkin verran jäi, muutamia metrejä muistaakseni. Tee varresta muutama krs lyhyempi ja sitten vaikka hapsut siihen?

Mursuliina, mietin just, että ei se myyjä tainnutkaan käyttää fleece sanaa ollenkaan. Mä itse luulin et se on fleeceä, mutta myyjä sitten sanoi, että tämä on huovutettu villakangas, mutta ei ilmeisesti kuitenkaan ihan täyttä villaa. Se oli palakankaissa, niin he eivät tienneet tarkemmin. Huiman lämpöisen tuntuista!

Anonymous said...

Kiitos ohjeesta!

Anonymous said...

Tota noin, ohjeessa ei myöskään puhuta tumppujen koosta. Minä heti ajattelin, että olet tehnyt Melindalle tumput, mutta taisin päätellä väärin... Pia

Susanna said...

Pia, hups osa 2 :D Juu kyllä noi on aikuisen kokoa..

Anonymous said...

Otin ton tumppu-ohjeen, katon saanko jotain aikaiseksi.

Anonymous said...

öö.. no minä puolestani kysyisin siitä peukalokiilasta kun en oo koskaan sellasii lapasii tehnyt että kai sille pitää tehdä jotain muutakin ku lisätä silmukoita ja jättää oottamaan hakaneulalle...? mä katos tarviin blondiohjeita ;) ja mietin et jatkuux se samal tavalla kun "tavallisen" lapasen peukku? en viittis koklata ennen jollen osaaka jatkaa ja eri blogeissa on näkyny tosi nättejä lapasia ja linkki tähän ohjeeseen, kovasti tekis mieli koittaa ohjetta, kun lapsille vaan tulee tehtyä aina noita iänikuisia raitalapasia..