Monday, November 08, 2004

Johdatusta sittenkin :)

Hip hei, sain vihdoin käsiini uusimman Modan, ja mitä sieltä löytyikään, 20% -alennuslipuke Sandness Fritidsgarnista! Kyllä nyt harmittaisi jos olisin torstaina törsännyt rahani Menitaan. Nyt sain taas yhden hyvän syyn ostaa lisää lankaa.. Modassa oli muutenkin pari toteuttamisen arvoista ohjetta, mutta taitaa mennä pitkälle joulun jälkeen ennen kuin ehtii mitään isompaa aloittaa.

Päätös olla aloittamatta mitään, ennen kuin miehen villis on valmis, horjuu pahasti. Tarviin laukun!!! Kai mä nyt sen verran voisin lipsua... Ystävän pojalle pitäisi tehdä synttärisukat, äitille pitäisi tehdä synttärijuttu -ehei, älä luulekaan että kerron tässä mikä se on!!!! Joululahjalista vaan kasvaa kun koko ajan keksin uusia kivoja juttuja! Olen kyllä kovasti tehnyt sitä Jarin paitaa, etukappaleesta puuttuu enää 1/3 osa, joten voiton puolella ollaan. Täytyy käydä ostamassa sopivan kokoiset pyöröt, että saan hihat samalla kertaa tehtyä. Taas yksi syy lisää mennä Menitaan!

Nyt menen käyttämään päiväriaikaa jollain fiksulla tavalla, kuten neulomalla. Tänään piti tulla vieraita, olisi pitänyt siivota, mutta kun he eivät pääsekään, niin sehään ihan selvästi tarkoittaa ettei tarvii siivota, eikös juu!

No comments: