Monday, November 29, 2004

Onpas ollut kiireistä!

Huu olenkin ollut jo melkein viikon hissukseen! Keskiviikkona ei antanu bloggeri kirjoitella, kuvan iki-ihanasta Richardista sain sentään laitettua silmän iloksi. Niille joita kiinnostaa, Rammsteinin konsertti oli aivan mahtava, ehdottomasti paras missä olen ikinä ollut!

Sunnuntaina oli Melindan nimenantojuhlat, joten enpä hirveästi ole ehtinyt neulomaan. Hahtuvatossu on edistynyt jonkin verran, ollaan jo reilusti yli kantapään. Ompeluksia sen sijaan tein ihan olosuhteiden pakosta kun piti saada koti kivaksi. Melindalle tein sänkyyn verhokatoksen ja pinnasuojan, lastenhuoneeseen verhot, ja ristiäismekkoon ompelin (käsin, huoh..) uudet, punaiset nauhat. Kastemekko on alkujaan ostettu minulle, ja siihen on puettu myös siskoni, veljeni ja poikani, ja nyt sitten Melinda. Tosin Joachimista alkaen ei olla vietetty ristiäisiä, vaan nimiäisiä.

Nyt pitäisi hyökätä joululahjojen kimppuun oikein toden teolla. Rupeaa tulemaan kiire... Jos sitä tänään saisi tehtyä loppuun tuon ensimmäisen hahtuvatossun ja hyvällä tuurilla toisenkin.

Nyt täytyy vähän siivoilla, toistakymmentä ihmistä jättää jonkin verran tiskiä jälkeensä :) Laitan illemmalla kuvia ja lisää löpinää.

No comments: