Tuesday, November 23, 2004

Pakollinen nakukuva


Ninnin blogista luettua: Joka blogissa on oltava vähintään yksi nakukuva! Joten tässä meidän Melinda suoraan kylvystä :)

7 comments:

Anonymous said...

Susanna ja Ninni! Teillä on siis ihan selvä tarkoitus tartuttaa toisille vauvakuume. *huh* Ei saa.... :)

Kati

Susanna said...

Hee voin mä kertoa myös sellaisia kokemuksia millä pysyy vauvakuume kaukana! Miten olis 2kk koliikkikertomus? :) Seuraavaksi kuva äidistä joka on valvonut noin viikon... :D

Anonymous said...

Hehee, meitin naapurituttavat yrittää saada meille vauvakuumetta aikaiseksi, heillä on sellainen about vuoden vanha tyttö, no viimeksi saatiin esimakua nukkumaan meno "ulvonnasta" kuulemma kestää nykyään tunnin? Todella mukavaa ja kun tähän liitetään omien serkkujen hoito kokemukset(minusta tuntuu etteivät lapset pidä minusta?) :/ niin kyllä vauvakuume on ja pysyy poissa... :) Tietysti kaikesta antivauvailusta huolimatta se voi tarttua? terv. kuulemma "3kk koliikkivauva" Lape ;)

Anonymous said...

Joo Susanna, anna tulla vaan! Mun mies ainakin tykkäisi, että multa pysyis kaukana toi v-kuume. :)

Kati

Anonymous said...

Lisää vauvakuvia vaan, ei ne mua haittaa.... sitäpaitsi mikä sen suloisempaa kuin pienen pienet vauvan vaatteet....ja esittelijähän tarvitaan ;) Lape.

Anonymous said...

Unohtui... anteeksi! Ps. Jotkut miehet hankkivat naisilleen lisää koiria/kissoja jos vauvakuume uhkaa, mutta miksi ei omani ;) Lape taaaaas.

Ninni said...

Ihana! =D
Miekii tekisin lissää, jos vielä pystyisin, mutta lellinpä sitten varmaan noi kaksi piloille kun en enempää lapsia tule saamaan.
Sain muuten tädiltä kaksi kerää ruskovillan silkkilankaa. Siitä olisi ihana neuloa vaikka jokin myssy ja toppi ensi kesäksi. Tuli tuosta paljaasta pinnasta vain mieleen...