Sunday, November 07, 2004


Tadaa! Lopputulos on varsin mainio! Iskin kaikki huovutettavat koneeseen parin pyyhkeen kanssa. 40 astetta ja tavallinen ohjelma, kestää jotain tunnin verran. Valkoinen lanka huopui huonommin, joten ruuduista tuli vähän erikokoiset. En oikein tiedä voisiko sitä pyörittää koneessa pidempään, vai kärsisikö harmaa lanka sitten tästä? Työ ei kutistunut mitenkään hirveästi, poika onnistui mittaustulokset jonnekin hävittämään, joten niitä ei nyt tähän hätään ole... Joka tapauksessa, lappu on oikein hyvän kokoinen, silmukoita oli 30 ja kerroksia 40. Posted by Hello

3 comments:

Anonymous said...

Se on kyllä harmillista, että saman langan eri värisävyt huopuvat eri tavoin. Pitäisi ilmeisesti ennalta osata arvata, mitä värejä voi yhdistää samaan työhön... Oletko muuten kokeillut vielä kostuttaa valmiin patalapun suihkupullolla ja venytellä patalappua muotoonsa? Aika hyvin huovutettuakin työtä saa vielä muokattua, kun vaan kostuttelee tarpeeksi ja jaksaa vääntää!

Minna (Pienestä neuleblogista)

Susanna said...

Joo kyllä mä sitä muokkailin paljonkin, mutta tuo kelpaa mulle hyvin tuollaisena ensimmäisenä työnä. Oikeastaan se on ihan kivan eläväisen näköinen! Se on kyl mielenkiintoista miten ne voi olla niin erilaisia ne langat!

MysteryKnitter said...

Moro!
Aivan upea! Siis mahtava! Hienosti tehty! Ja kuvakin on hyvä.