Thursday, January 20, 2005

Hidasta edistymistä / slow progress

Hihat ei tunnu edistyvän sitten millään. Nyt ne on noin puolessa välissä. Eilen neuloin puikot sauhuten joka hetken kun pystyin, mutta jotenkin...äh. Mutta täytyy vaan purra hammasta yhteen. Fifi on noin puolessa välissä, sitäkin tein eilen jonkun verran, kun se on nyt ihan jäänyt tämän paidan varjoon.

The sleeves don´t seem to get longer at all. About half is done. Yesterday I spent every spare moment knitting,, but still... blaah-de-blaah... Well just have to knit a bit more. Fifi is half way ready, I knit a bit that too, yesterday, since it has been on the shelf because of this sweater...

4 comments:

Kati E said...

Pian paita valmiiksi, haluamme kuvia. KUVIA! KUVIA!

Aika söpö vauva. :) Mutta onko tuo hyvä idea se vauva, vaiko se paita?? :S

Susanna said...

Kati, Oletpas nopea!!! Hyvä idea oli se paita, mutta se kuva näytti tyhmältä niin poistin koko postin :D Enivei, koko WK kirja on täynnä hyviä ideoita. En tiedä miten päin olis, kun tekis mieli aloittaa sitä ja tätä. Yritän nyt tänään saada sen paidan valmiiks, jos viikonlopun aikana ehtis kasata sen.

Piti neuloa koko päiväri aika, mutta sammuin itsekin, joten herättiin pojan kans yhtä aikaa... ei tullut neulottua :D

Ziina said...

Hihat tuntuu edistyvän toodella hitaasti kun tekee kumpaakin yhtaikaa.

Susanna said...

Ziina, onhan se noinkin, mutta mun massiivisella kokemuksella paitojen tekemisestä olen todennut, että jos teen ne erikseen, hihat ei koskaan ole samanlaisia. Ja yhden hihan jälkeen iskee kyllästyminen, ja toista hihaa saa sitten odotella :)