Saturday, January 15, 2005

Väliaikatietoja / interim report :)

Paidan taka- ja etukappaleet ovat nyt valmiit. Onnistuin säätämään kavennusten kanssa ja jouduin hieman purkamaan, mutta olempahan viisaampi seuraavalla kerralla. Nyt täytyy keksiä joku rako missä vääntää ne hihat. Ehkä menen vessaan piiloon pariksi tunniksi. Sillä välin kun minä tehtailen hihoja, niin käy tutustumassa Georgian blogiin, aivan ihana!

Back and front of the sweater are finished. Managed to make a mistake with the decreases, so had to rip of a bit, but I´ll be wiser next time. Now I just have to find the time and space to make the sleeves. Maybe I´ll hide in the bahroom for hour or two. While I´m knitting the sleeves, you might want to check out Georgias blog, I love it!

6 comments:

Alkusilmukka said...

Isoveli on kiva lanka ! Jouduitko paljonkin muokkaavan ohjetta vai teitkö suoraan ?

Ninni said...

Kyselen samaa ku Lapanenkii ja lisään, että uppee on tulossa! Ihan ekana vaan kun näkyi kuva kun sivullesin tupsahdin, näytti kuva maksialushousujen etukappaleelta. =D
(liian vilkas mielikuvitus)

Alkusilmukka said...

Hih, Ninni, veit sanat suustani * hihittää itsekseen maxialushousu-mielikuvalle*

Susanna said...

Maxialushousut :D niitä ei taidakaan punaisena saada...

Isoveljen tiheys täsmää tismalleen. Paitsi et mä teen sen nelosen puikoilla, tulee tiivistä ja kaunista. Eli en muokannut. Eli mulla siis ilmeisesti on tiukempi käsiala ku vyötteen mukaan, jos teen vitosen puikoilla tulee paljon löysempää. Hihoihinkin sain jo 10cm tehtyä!

Kati E said...

Vau, sulla on jo kappale valmis! Me like. Just hyvät värit, punanen ja musta, mun lempparit. :D

Susanna said...

Kati, moolemmat kappaleet on valmiit!!! Etukappale vaan ei tahtonut kuvaan. ja hihatkin on jo tuloillaan. Mutta poika kirkuu ja vikisee, en saa neuloa tai tehdä mitään muutakaan. Joten surffaan ja se istuu sylissä ja kirkuu... tehkää lapsia *kele. univelka lisääntyy 10h/vuorokausi...