Tuesday, February 15, 2005

Jocsun uusi kamu / Joachims new best friend

Illalla tein tällaisen krokon, ohje on Stitch n´Bitch Nationista. Vauhdikkaaseen toteutukseen minua innoitti Kirsin tekemät alligaattorit, jotka ovat niin hauskannäköiset, etten voinut vastustaa kiusausta, omat piti saada. Päätin ensin tehdä Jocsulle, ja nyt on kyllä pakko tehdä itselle kans... Noh tänään on neuletapaaminen, saa rauhassa neuloa.

Briossin tekeminen edistyy h i t a a s t i. Kolmosen puikoilla woolia, ja ohjekaan ei ole niitä nopeimpia. Huoh. No, vielä sellaiset 5cm...

Last night I made this funny crocodile from Stitch n´Bitch Nation. Alligators that Kirsi had made were so nice that I had to get these for myself as well. Decided to make a small one for Joachim first, and now I really have to make a pair for myself QUICKLY!

The brioche neckwarmer is progressing s l o w l y. Needles size 3, thin yarn and a pattern I´m not so quick at. Oh well, still about 5cm to go...

5 comments:

Kati E said...

Mikäs lanka sulla on krokotiilissä? Noita mäkin ajattelin, että leikkiäkseni työmatkalla bussissa... ;)

Susanna said...

Kati, vihreä on 7veljestä ja punainen Floricaa kaksinkertaisena. En vaihteeks jaksanut mitään mallitilkkuja, ja florican tiheys vaikutti suht hyvältä.Mutta ensin siitä tuli aivan liian suuri, ja vaihdoin sit pienemmät puikot. Mittailin sit korkeutta silmämääräisesti ja tein vähemmän rivejä ku ohjeessa. Se ohje on kyllä helppo soveltaa mille vaan langalle.

Terhi said...

Mainio ilme pikkumiehellä. :-) Hieno lapanen!

Kati E said...

7 veljestä siis ostoslistalle. Hmmm... pitää kysyä Veeralta, että minkä värisen se haluaa? Pitänee tehdä sillekin.

KirsiÄr said...

Onnea uusille perheenjäsenille! Meidän Lefat on kyllä tosi söpöjä ja auttavaisia: Lefat raappaa autonikkunoita, Lefat kantaa kassia, Lefat harjaa, Lefat rähisee liikennevaloissa viereisen auton kuskille... Ja ei, meillä EI ole lapsia.