Sunday, February 27, 2005

Sitä ja tätä / this and that

Sunnuntai, viikon typerin päivä. Miksi sen pitää olla pyhä? Miksi kaupat ei ole auki? Ei kukaan tarjoilijoita puolusta, että pitää olla pyhä vapaana, siitä se riemu repeisikin jos sunnuntaina ei edes viinaa saisi. :D Blaah. Mikään ei oikein huvita, tai sitten jos huvittais niin joku roikkuu lahkeessa kitisemässä. Samainen joku on tuhonnut nyt kahden peräkkäisen yön unet ja herättänyt vauvan ennen kukonlaulua, niin että on ollut pakko nousta ylös. Ja sitten joku aloittaa väsymyskitinän yhdeksältä aamulla, kun ei jaksakaan valvoa. Mutta ei sitten taivu päiväreillekään. Tosi kivaa.

Lankahamsterikuukauden ideana oli saada keskeneräiset valmiiksi, ja tuhota vanhoja varastoon kertyneitä, muutamia (kiloja) keriä. Mulle vaan tuo varaston penkominen aiheutti vimman tehdä vaikka mitä, ja nyt tekis koko ajan mieli aloittaa uusi työ, mutta edellisten loppuun saattaminen tuntuu pakkopullalta. Melindan neuletakki olisi valmis, toinen hiha ja sivusauma pitäis vielä jaksaa. Mä vihaan sitä hihan kiinnitystä. Kertokaa joku pliis miten se pitäisi tehdä, että tulis siisti. Kun ei siinä hihan yläreunassa ole niitä siistejä nostettuja silmukoita, väkisinkin tuntuu että koontilanka jää näkyville. Takki on kyllä aivan ihastuttava, ja kursin sen kyllä kokoon kunhan saan rauhassa tehdä.

Tänään olen neulonut toista krokolapasta resorin verran, rivin tai kaks briossia, vähän hubba-bubba -mekkoa, ja lisäksi suunnitellut aloittavani neulejakun Melindalle Flavia Babysta, Miss Dashwoodin Woolista, lisää Marylka-kämmekkäitä, ja ties mitä vielä. Idea/tunti on tahti, kovasti yritän saada edes jotain ensin valmiiksi. Tänään ajattelin ottaa Fifin taas kehiin, sitä on niin mukava neuloa.

Huomenna on edessä matka kaupunkiin ja hyökkäys Sinooperiin, tarvii ostaa vähän sitä sun tätä, ainakin krokoille silmiä, cernit massaa nappeihin ja yhteen salaiseen projektiin, sekä vihdoin viimein aion hankkia itselleni huovutusneulan tai kaksi. Sitten vaan miettimään mitä huovuttais. Varmaan jotain muutakin tarveaineita tarvitaan, kuten esimerkiksi villaa... Kertokaahan kokeneemmat, mitäs muita juttuja ihminen tarvii jos haluaisi huovutella jotakin?

Jahas, nyt loppuu lörpöttely, mies tahtoopi kiinni puikkoihin, tai siis hiireen.

I will translate this after my DH has done some..work... Says it´s REALLY important...

3 comments:

Venlastiina alias Marika said...

Sunnuntain aukioloissa on vielä se että juuri kun olet saanut "koulutettua" miehesi siihen että markettiin ei nyt taas lähdetäkään sunnuntaina niin jo ovat taas auki (toukokuusta lähtien jälleen kait...) Sunnuntai olisi niiiiin hyvä shoppailupäivä KOSKA TV:STÄKÄÄN EI TULE MITÄÄN MUUTA KUIN URHEILUA !!!
Laitathan kuvia kun Miss Dashwood on valmis. Harmi että meidän neiti on jo 6 v. ja epäilen vahvasti ettei suostu tuollaista päähänsä laittamaan...paitsi jos siihen ompelee jonkun Braztin kuvan ;0)
Hankin itsekin pari vkoa sitten huovutusneulan ja nyt pähkäilen mitä huovuttaisin konehuovutettuihin tumppuihin.

Ziina said...

Neuloja kannattaa kyllä ostaa ainakin kaksi, ne tuntuvat katkeavan helposti kun vähän innostuu. Sitten tarvit villaa ja vaahtomuovia jos haluat neulahuovuttaa. Käsinhuovutukseen tarvitset mäntysuopaa tai marseillesaippuaa, myös hyönteisverkkoa/bambumattoa tarvitaan apuna.

Terhi said...

Mua vaivaa ihan sama tauti, haluaisin vain koko ajan aloittaa uutta. Koitahan jaksaa kursia Melindan takki kokoon. Siitä näyttää tulevan tosi kiva. :-)