Monday, March 28, 2005


olen jotain saanut tehtyäkin / I have finished something

Jotta ette kuvittelisi, että olen ihan tyystin vaipunut tekemättömien töiden sekaan, tässä todiste. Laukkuni oli suuri menestys, ja pienin muunnoksin niitä tehdään nyt vähän sinne sun tänne. Tässä ystäväni laukku sinisenä ja mutsin laukku, josta puuttuu vielä hihna.

Pirtin kehräämön hahtuva on ihanaa, ja heillä oli tosi nopea toimitus. En tosin ole muita hahtuvia edes kokeillut, mutta eipä taida ole tarvistakaan. Tässä on hinta ja laatu kohdallaan!

Alla olevan pääsiäisliinan tein, kun totesin torstaiaamuna, että kaikki keltaiset ja vihreät kangasliinat on jonnekin kadonnut. Tietenkään sitä pääsiäistä ei voi alkaa sisustaa yhtään aikaisemmin :D Anyway, sille, että menin ostamaan keltaista Lollipoppia, oli siis sittenkin tarkoitus ;)

9 comments:

Kati E said...

Hmph, yritin kommentoida sulle tohon alemmas mutta tää Bloggeri ei antanut. Grrr.

Asiaan, kurjaa, että sinusta tuntuu tuollaiselta pitkinä pyhinä. Tietty sellaiset naapurit kun teillä eivät kovinkaan auta asiaa. :(

Musta oli kiva kun oli vapaata, kun noita "virallisia" lomia ei juurikaan ole tänä vuonna, niin saa välillä edes olla menemättä töihin ja ajattelematta töitä.

Mistä tilasit tuota Pirtin Kehräämön hahtuvaa? Mietin vain, että pitäsiköhän mun sittenkin kokeilla... *köh* Mä en sitten sanonut tätä. ;)

Btw, näytin eilen tuota Melindan nukkumis- tai siis paitakuvaa miehelle. Sanoin, että katso kun söpö tyttö (kun olin jo neuletapaamisen jälkeen hehkuttanut Melindaa!)... Se vaan myhäili ja hymyili. Hmmm... Mitähän se miettii, kun ennen ei olisi reagoinut juuri mitenkään. Miehet on kummallisia. :O

Susanna said...

Kati, ehkä sun miehellä on vauvakuume? :D Meillä meni loppu pääsiäinen ihan mukavasti sitten, ja olihan se ihanaa kun ei tarvinnu yksin kaikkea hoitaa, kun mieskin oli kotona.

Tilasin hölmö hahtuvani suoraan kehräämöltä, http://www.kolumbus.fi/pirtin.kehraamo/ enkä yhtään tajunnut että matkahuolto olisi halvempi kuin posti, eikä viitsinyt kehräämön väkikään kertoa. Niinpä maksoin sitten 11e postikuluja.... Viimeksi ostin heidän hahtuvaa Lahden Vuorelma-Aholta, ja vaikka kilohinta taisi olla vähän kalliimpi, pääsin silti reippaasti halvemmalla...Ärsyttää.

Muistaakseni Menitankin hahtuva on Pirtin. Mä aion seuraavaksi tilata Ennin Tunttarullasta, www.tunttarulla.com niin säästyn niiltä postikuluilta....

Kati E said...

Ei sillä ole. Tai niin se väittää. Katsotaan. :9

Hmmm... Pitänee miettiä tuota Ennilta tilausta. Vähään aikaan kun en uskalla mennä Menitaan. :)

Susanna said...

Kati, tehdäänkö kimppatilaus sinne pirtille? Matkahuolto tais maksaa jotain 6-7e, ei kai siihen muita kuluja tule. Kesä tulloo ja mä vaan oon into piukassa tekemässä huopajuttuja ;)

Mun on pakko mennä käymään Menitassa. Mietin just et pitäskö jättää kaikki kortit himaan ja ottaa vaan pari kymppiä pakollisiin rahaa :D Se on kyllä varsinainen synnin pesä...

Kati E said...

Voidaan tehdä, jos vain löydän sopivan väristä hahtuvaa tilattavaksi tuolta pirtin sivuilta. Katson ja palaan, jooko?

Paljonko sulla meni tohon isompaan kassiin hahtuvaa? Osaisin sitten vähän arvioida paljonko tarviin.

Jenni said...

Mun oma, henkilökohtainen matkahuolto (= äiti & isä) tuo Kittilästä hahtuvaa aina kun siellä käyvät. Erityisen mukavaksi asian tekee se, että mun ei tartte maksaa edes siitä langasta ;) Kunhan käyn kukat kastelemassa loman aikana.

Jenni said...

Ai joo, ja mulle tuli kanssa ekana mieleen että Katin miehellä on vauvakuume :)

Kati E said...

Hui Jenni ja Susanna! Älkääs nyt! Ei se kävisi. Ja hän itse on "ilmoittanut", että meille ei enempää monstereita tule.

Susanna, vilkaisin noita hahtuvia ja värissä löytyisi juuri sitä mitä tarvitsen. Tilataan vaan. :)

Susanna said...

Jenni, sullahan on sitten asiat kivasti ;)

Kati, kaikki nämä kassit mitä oon tehny on itseasiassa samankokoisia. Pirtin kiekot on n. 200g, ja mulla jäi kyllä reippaasti yli, melkein tulis 2 kassia lyhyellä hihnalla. Yhdestä kiekosta saa takuulla isomman kassinkin. Iih, mitäs värejä sitä tilaiskaan...

Ja kyllä ne miesten mielipiteet voi muuttua :D Aattele meilläkin Melinda kiljui yötä päivää ekat 2kk ja mies muisteli just tuossa että onneksi ei sentään mitään koliikkia ollut :/ Minä siinä sitten toppuuttelemaan että kröhöm...