Saturday, April 23, 2005


Ameriikan postitäti oli ripeä, ja tilaamani Scarf style ja Last minute knitted gifts saapuivat torstaina. Vogue knittingin kävin kipaisemassa Akateemisesta kun kävin kaupungissa. Scarf stylen tiesin jo ennalta ihanaksi, mutta Last minute knitted gifts oli positiivinen yllätys. Todella paljon kivoja nopeita ohjeita, ja myös isompia töitä. Kirja on vähän samantapainen kuin Weekend knitting, kauniisti kuvattuja kauniita juttuja :D Voguen selasin kerran läpi, ei nämä kesäjutut oikein ole mun juttu. Täytyy lukea paremmalla ajalla uusiksi, kyllä siellä kuitenkin jotain kivaakin taisi olla.

Seuraavan Ullan deadline lähestyy uhkaavasti. Olin kuvitellut että mulla on vielä vaik kuin paljon aikaa tehdä salaperäisiä juttuja, mutta kas vaan, kiire tuli taas. Ideoita olis vaikka muille jakaa, mutta kuka toteuttais? Nyt painun sorvin ääreen, jos vaikka tulisi jotain valmista.Hyvää viikonloppua kaikille!

Scarf style and Last minute knitted gifts arrived! So quickly! I knew that Scarf style is wonderful, but the LMKG (lol) surprised me. It´s great! So many nice patterns, beautiful pics and so on. It´s a bit like the Weekend knitting, which I love, as I´m sure everyone here knows... Now I just have to find some time to read all this through :D

2 comments:

Anonymous said...

Hei! Mua kiinnostaa kovasti tuo Last minute knitted gifts. Olen siitä kuullut puhuttavan niin paljon. Mutta onko se hyvä? Ja millaisia ohjeita siellä on? Ettei se ole vain jokin vauvanvaate kirja? Kun sitä ei löytynyt kirjakaupasta, eikä viitsisi maksaa 30 e, jos ei tiedä siitä paljoakaan.

Susanna said...

Moi! Voin laittaa kuvia joistain ohjeista, kunhan ehdin. Ei ole mikään lastenvaatekirja, tasapuolisesti kaikenlaista, ja esim paljon huiveja ja muuta nopeatekoista. Mä tilasin amazon.comista ja maksoin molemmista kirjoista postikuluineen 31e, mielestäni halpaa.