Sunday, April 24, 2005


Ihanan ihana huivi. Lankana Chic mohair ja ohje Knittystä.

Lovely scarf from KnittyPojalle tekaisin Palmasta kuusikulmahuivin, joka on kuulemma kalahuivi. Ehkä täytyy tehdä siihenkin pari kalvovärifisua. Ja tämän ohje löytyy Stitch n´Bitchistä.

6 comments:

Anonymous said...

kiitos noista kuvista! Kyllä mä sen kirjan taidan ostaa.. Mutta ainakin kun katsoin suomalaisen kirjakaupan sivuilta se oli siellä 27e. Taidan ostaa sen sitten sieltä. Ja siellä ehkä pääseekin vielä vähän hiplailemaan sitä.. :)

KirsiÄr said...

Tosi hienot huivivalinnat ;) Mun Trinity-kuusikulmahuivi on vielä ns. vaiheessa, kun lanka ei ole kaikkein mukavinta kudottavaa. Mutta kyllä se siitä valmistuu.

Kati E said...

Susanna, jos taas jossain vaiheessa olet tilaamassa sitä hahtuvaa niin ilmoittele. Mulla olis ainakin yks kiekko minkä tarviin. :)

Sanni said...

sullakin tuo ihana huivi! On se pakko tehdä! Ja toi kirja on makee, pakko saada!

minä said...

Ihana huivi. Kysyisin yhtä asiaa. Kun eikös Novitalla ole lankaa joka on Kid Mohair? Mutta monessa paikassa olen kuullut puhuttavan Novitan Chic mohairista. Onkohan tämä samaa lankaa? Lanka muuttanut nimeä? ??

Susanna said...

minä, chic mohair ja kid mohair on eri lankoja, molemmat tosin Novitan. Ja kumpaakaan ei periaatteessa enää valmisteta, tehtaanmyymälästä, verkkokaupasta ja joskus Menitasta saa. Kid mohair on vissiin vähän parempaa laatua. En tiedä mittään näistä mohaireista, mutta käsittääkseni kid mohair on jotenkin erilaista, pehmeämpää, kuin tavallinen mohair.

Tuo chic mohair muuten jättää jälkeensä kivan kasan valkoista höttöä :D