Saturday, May 14, 2005

Vähänkö oon onnellinen / I´m so happy

Koska sain tämän laukun Jenniltä torstain neuletapaamisessa. Tai siis en saanut vaan vaihdoin lankoihin :D Kyseessä on siis Brion fantastinen hoitolaukku, joka yllätyksekseni sopii myös mun tuplavaunuihin. Toisella puolella on äitin neulomustarpeet ja toisella puolella lasten huolto-osasto.

I got this babycare bag from Jenni at thursdays Helsinki meeting. Well, got in in exchange for yarn of cource :D I love it! Other side has my needleworks and other baby stuff. And surprisingly it fit my twinpram as well!
Matkalla Helsinkitapaamiseen tein pikaiset viimeiset ostokset Anttilan lankaosastolla. Wink wink, Graniitti-Anttilassa Lollipoppia 2e/kerä :D

lollipoppia. Ei mitään havaintoa mitä tästä teen.

Sinistä Samosta, teen Joachimille hupparin. Täytyy kyllä varmaan laihtua pikaisesti, koska ei nämä kerät varmaan riitä koko paitaan...

Ja vähän Tennesseetä Mimmaneuleen tarpeisiin. En olekaan tästä ennen neulonut.

3 comments:

riikka said...

Taas täällä häiritsemässä. Nii siitä pussukan ohjeesta taas. Kun siinä nyt tulee se reikäkerros, niin mun englannin taidolla mä ymmärsin, et lanka, nosta 1s, kavenna 2o, nosta se nostettu silmukka yli. Eli siinhän kaventuu kaksi silmukkaa, mut tulee takas vaan yks. Eli onhan sen tarkotuskin kaventua loppuun päin? Ainakin näin mä tein.

Susanna said...

Mun täytyy katsoa myöhemmin mmitä siinä ohjeessa sanotaan, voi olla että kapenee ylöspäin. Mutta jos ei niin reikäkerros tehdään niin että langankierto puikolle, neulo 2 o yhteen. koko rivi. Niin silloin tulee reiät sille nyörille.

Susanna said...

olit ymmärtänyt ihan oikein, eli kuuluu kaventua! Hyvä hyvä! Siitä se lähtee, kohta luet niitä ohjeita tuosta vaan :D