Friday, June 03, 2005

Täällä on niin hiljaista

Että voisi kuulla kun puikko kilahtaa lattialle väsähtäneen neulojan työstä. Valitettavasti tämä pätee vain blogiin, ei kotioloihin; täällä riittää desibelejä.

Olen tehnyt yhtä sun toista, jotain on valmistunutkin. Haluaisin kovasti tehdä itselleni jotain, punainen Portofino keikistelee tuolla kaapissa ja tahtoo topiksi. Seuraavaksi sitten. Katsotaanpas mitä on tullut värkättyä.

Tältä näytti duffeli ennen huovutusta

Ja tässä huovutuksen jälkeen. Mietin pitkään pesenkö 40 ensin, vai suoraan kuudessa kympissä. Laitoin sitten 60 asteeseen, mutta eihän se riittänyt. Ilmeisestikin se mekaaninen rasitus on tärkeämpää kuin lämpö. Pesin takin sitten vielä 40 asteessa, ja sitten tuli IHANA!

Takki on Jocsulle liian pieni, niin kuin epäilinkin. En halunnut tehdä isompaa, kun pelkäsin että menee mettään. Tämä kaipaa nyt kukkakirjailuja, niin sopii sitten Melindalle joskus ensi talvena tai keväänä. Mutta aivan ihq!


Kesätumppu Mayflowerista

Lahjasetti vauvalle

11 comments:

Terhi said...

Tulipa siitä ihana, ja kukkakirjailujen kanssa takista tulee varmasti oikein namunen! Hyvähyvä! :-)

Carita said...

Nää duffelit on kyllä ihania ! Mua harmittaa tosi paljon, kun se tekemäni olikin sitten Rikulle pieni. Harkitsen kyllä vakavasti, että teen syksyksi sopivan kokoisen.

Stricker said...

Aivan ihana duffeli ja voin jo nähdä iki-ihanat kukkakirjailut!

vilmukka said...

Siitähän tuli suloinen. Aadankin duffeli odottaa kaapissa syksyä, jospa olisi sitten sopiva.

Susanna said...

Kiitos kehuista!

Carita, muakin harmittaa kyllä, mutta ei se niin vakavaa ole. Ajattelinkin, että oli hyvä että oli vähän taukoa tuossa neulomisen ja huovutuksen välissä, oli tavallaan unohtunut se vaivan määrä jo, oli helpompi kohauttaa olkiaan.

Onko teillä muilla se huppu sopivan kokoinen takkiin nähden? Mun mielestä toi vaikuttaa jotenkin pieneltä, mutta vaikea sanoa miltä se näyttäis sitten jonkun sopivan kokoisen päällä. Jocsun päästä se peittää vain puolet :D

Kati E said...

Onpa taas kaikkea söpöä. :D

Mistä olet ostanut tuota Mayfloweria?

Susanna said...

Kati, Neuletikistä. Siellä sitä on pari hyllymetriä. Mä vaan voisin vannoa että siinä oli hintalappu 2,5e, mutta kuitin mukaan oli maksanut 3,1... Ostin myös ihqt bambupuikot :D Hah, musta on tulossa taitava näiden trendisanojen sirottelussa...

vikke* said...

Ihana Duffeli!!!
Onko Jocsu kinunnut jo itselleen sopivaa? :)

Nätti tumppukin ja tuo vauvan setti *oih, vauva kuume senkun nousee*

Susanna said...

Vikke, koska mä laitoin duffelin sen päälle eka märkänä, ja sitten kuivana paljaalle iholle, niin Jocsu ei ole mitenkään erityisesti hinkunut omaa takkia :D Tokal kerralla se lähti karkuun ja huusi että sattuu sattuu...

Mayflowerista tuli ihania kesätumppuja, ja sitä oli kiva neuloa. Vauvasettejä kun tekee, niin mullakin meinaa vauvakuume tulla, mutta saan sen kyllä pidettyä kurissa :D

Villapallo said...

Aivan ihania neuleita nuo kaikki jotka olet saanut nyt valmiiksi!!

memmu s said...

Hei kuules, missä ton duffelin ohje on ollut, olis kiva tietää. Keräilen kauniita vauvanvaateohjeita, ja mietin näemmä sitten mistä alottaisin neulomaan, kun on tarpeeks valinnanvaraa. Lähipiirini pikkumies ehtii ja saa sillä välin vielä kasvaa että täti saa neulottua :)
ps. vastata voit munki blogiin/sieltä löytyvään mailiin, en ehkä löydä tähän viestiin enää takas :P