Tuesday, July 19, 2005

Interweave Knits ja Moda

Sunnuntaina olin seikkailemassa Tapiolassa, ja sain vihdoin käsiini uusimman Interweaven. Äiti tuli matkoilta viimein, ja toi uuden Modan. Sivuraiteelta sanottakoon, että kauppojen sunnuntai-aukiolo ei Tapiolassa oikein toteudu, joten päädyin Helsinkiin, lankaosaston saalis esitellään myöhemmin :D

interweave ja moda 001
Ihana. Pakko laihtua, edes vähän.

interweave ja moda 002
Kiva palmikkopaita. Tykkään noista hihoista, ja siitä että napa ei näy.

interweave ja moda 003
Simppeli ja kaunis. Ja hyvä syy tilata Alpaca&Silkiä Villapuodista...

interweave ja moda 004
Ihana mainos! Ulkolaisten lehtien parasta antia ovat usein juuri mainokset, Suomessa ei olla vielä päästy mainoksissa tälle levelille. Joku näissä paidoissa puhuttelee mua, enkelit sipsuttelee pilven reunalla ihanat pumpuliset paitulit päällä jne. Sitten kun painan 65 mä teen tällaisen empirehötkötyksen ittelleni.

interweave ja moda 005
Tämä on hauska. Mary Poppins meets Sound of music :D Miten ne on saaneet nuo eri värit huopumaan samalla tavoin? Pikaisesti vilkaisin ohjetta ja siinä taisi kyllä olla jotain höpötystä huovutusneuloista, että kai ne kuviot sitten vaan viimeistellään hyvännäköisiksi.

interweave ja moda 006
Mä niin tykkään näistä kukkajutuista. Mutta tulisiko tällaista pidettyä?

interweave ja moda 008
Taas yksi kiva ponchon tapainen. Vähän huono kuva...

interweave ja moda 011
Uusi lehti? Tai joku erikoisnumero tai jotain. Olen vähän huonosti perehtynyt nyt, kun tuossa iltapuuron aikana pikaisesti yritin kuvia ottaa. No oli mitä oli, tämä pitää sitten hankkia.

interweave ja moda 012
Modan parasta antia olikin sitten tämä alennuskuponki. Ei ollut häävi lehti ei. Muutamia ihan kivoja löytyi, sellaista peruskamaa mitä on joka lehdessä, mutta kun tehtävien lista on parin sivun mittainen jo valmiiksi, pitää ohjeessa olla jotain pysähdyttävää että se pääsisi edes harkintaan.

Kas näin, kaksi isohkoa päivitystä yhden päivän aikana. Aika hyvin. Huomenna saattaa jotain tietoa tihkua, mutta vasta illalla, sillä päivän vietän Järvenpäässä, ette kyllä ikinä arvaa kenen luona. Öitä!

3 comments:

Anonymous said...

Oisko niin, että nuo kuviot on kokonaan tehty viimeiseksi neulahuovutus tekniikala. Mahtava kassi muuten,
terv. Sini

laurakoo said...

Aikasmoisia houkutuksia taas... Tergui Ninnille, en ole unohtanut hänen turkoosia mohairponchoaan!

Susanna said...

Sini, kyllä siihen on myös värejä käytetty, mutta ainakin kaaviossa ne kukat on vaan "länttejä", ja kai ne sitten neulalla muotoillaan kukiksi. Ehkä vois harkita sen ohjeen lukemista :D