Wednesday, August 24, 2005

Lisää lankaa ja tumppuja :D


Naapurin vauvan nuttu valmiina. Tein keskoskoon (vauva painoi alle kolme kiloa [sen siitä saa kun tupakoi raskausajan] ja oli 48cm pitkä ) koska halusin että nuttu on sopiva nyt. Vastasyntyneen koossa vauvan rinnanympärykseksi oli laitettu 46cm, mikä kyllä yleensä on vasta vähän vanhemman muksun mitta... Nooh, nuttu kuulemma sopii loistavasti, ja hihoissa ja helmanpituudessa on varaa vielä vauvan kasvaa. Paidasta tuli kyllä todella kaunis.

Sirdarin mallit on muutenkin niin ihania aina, olisin ihan valmis neulomaan Mimmaneuleen tuotteet vain Sirdarin langoilla, jos saisin käyttää noita malleja :D


Katilta vaihtokaupassa saatu puuvillasukkalanka on muuntautumassa tumpuiksi Iinille. Tilauksessa neljät sukat, neljät tumput, yksi lasten kukkakirjailtu hattu ja kaksi fleecehattua. Eilen käytiin Jocsun kanssa ostamassa kankaita, vielä pitäs päästä ompelemaan.


Mitäs täältä löytyykään? Muumijolla kuljettaa viimeisiä henkiinjääneitä kirsikoita. Näitä oli koko jolla täynnä, mutta kissat taisi kans tykätä niistä ja nyt pitäisi suorittaa etsintä sohvan ja kaappien alle.... Taaimmainen on jo käsin huovutettu, muut kaksi vasta pyöritelty. Mukavaa puuhaa telkkaria katsellessa, vieressä pullo fairya ja kuppi kuumaa vettä, polvilla pyyhe mihin välillä voi pyyhkiä ylimääräiset vaahdot :D Uusimmassa Novitassa oli ohjekin näihin palleroihin, mutta ne on siis vain pyöritelty ja parilla neulanpistolla kiinnitetty.


Käväisin Neuletikissä. Jocsu oli onnessaan "paljon lankaa", silmät selällään kierteli liikettä. Poistohyllyssä oli -50% ale, ja mukaan tarttui kaksi kerää farkkulankaa. Mitä mä teen 100g farkkulankaa??? Ajattelin, että voisihan tietty tehdä johonkin villapaitaan (siis jocsulle) vaikka taskut tms. Ideas, anyone?


Näistä voisi tulla joku huivi. Vaikka Branching out, mutta voi olla että tämä on liian paksua siihen.


Mayflower alkaa jo olla vakio-ostos. Nämä tuli vain varaston täydennykseksi, pinkistä nyt ainakin Melindalle prinsessatumput ja punaista tarvitaan yhden Baby bonnetin viimeistelyyn.

Tällaista tällä kertaa. Nyt lapset ulos ja äiti Ikea-lenkille.

***Ei vieläkään postia Kangaroolta. Höh. Tilasin myös muutaman Ottobre-lehden, josko ne vaikka tulisi tänään, saisi jotain iloa arkeen. Voih, tulisipa se Kangaroon paketti... Odottavan aika on niiiiiin pitkä. Varsinkin kun meidän postipoika tulee nykyään vasta puoli kaksi.....

9 comments:

Anonymous said...

Olen joskus tehnyt tuosta farkkulangasta puseron, se on tosi ihanaa lankaa. Mullakin on pari kerää jäljellä ja sama ongelma, että mitä niistä tekisi. Mutta en suosittele yhdistämään mihinkään muuhun neuleeseen/lankaan, koska farkkulanka päästää väriä useamman pesun ajan, haalistuu oikeastaan koko ajan kuten farkutkin.
Vauvanneule on tosi suloinen!

Irja

Kati E said...

Ihana takki! Voih...

Kiwat pikkutumput ja kirsikatkin. :)

Mä tekisin niin, että Jocsulle joku vaaleahko (l.valk, beige) neuletakki Isoveljestä (vois pitää toppaliivin kans myöhemmin ja pelkiltään kohta) ja siihen takkiin tuosta farkkulangasta taskut. Sitten tee pipo samasta vaaleasta kun takki ja siihen joku tasku tai pikkuinen kuva (auto tms.) lopusta farkkulangasta.

sirpale said...

Suloinen nuttu ja ihania lankoja olet ostellut! Mä olen ajatellut tehdä tosta farkkulangasta joskus pienehkön laukun. Mallikin on valmiina.

sirpale said...

Suloinen nuttu ja ihania lankoja olet ostellut! Mä olen ajatellut tehdä tosta farkkulangasta joskus pienehkön laukun. Mallikin on valmiina.

JohQ said...

Ootko muuten kokeillut huovutusneulalla huovuttamista?
Mulla ois tulossa yks projekti (vasta päässä..) miss pitäis huovuttaa ja ajattelin huovutusneulaa käyttää.. kun joskus kokeilin tota vesisaippua-huovutusta ja olin siinä niin surkee että huhhuh :P

KirsiÄr said...

Minä ostaa päsäytin kans farkkulankaa. Ajattelin tehdä siitä pikkutytölle paidan. Olin miettinyt jotain vaaleanpunaista applikoitua tai huovutettua kukkaa koristeeksi, mutta tuo värinpäästäminen mietityttää.

Kiva kun jaksat päivitellä. Heti pitää poiketa, kun blogilistalla vilahdat. Kivoja töitä taas. Huovutetut pallerot voisivat olla aika kivat huivin koristeena...Pannanpa muistiin.

vilmukka said...

Olet ollut taas ahkerana. Sun tuotokset on aina niin ihania. Kuten Kirsikin,aina pitää tulla heti lukemaan kun näkee päivitetyn sun blogia.

laurakoo said...

Ihana nuttu ja herkullisen väristä vaihtarilankaa! Parantumattomana kuluneiden farkkujen käyttäjänä tuo farkkulanka vois pasat munkin lankahyllyyn. Ei kun siis neulomuksiin. Sama täällä, kesken työpäivänkin tänne pitää poiketa, siitä tulee hyvälle tuulelle!

Tiina said...

Farkkulangasta laukku, pienillä puikoilla.