Thursday, August 25, 2005

Taas ommellaanHalusin Melindalle samanlaisen hatun kuin hällä oli vauvana. Piti siis suunnitella kaava ja piirrellä ja suurentaa. Koska mun hahmottamiskyky on ihan kökkö, homma olikin kuviteltua hankalampi. Miljoonan "äiti tulee KOHTA" -huudon, parin tunnin vääntämisen ja puolikkaan leivinpaperirullan jälkeen kaava oli halutunlainen. Illalla pääsin jopa ompelemaan, ja lopputulos on tällainen :


Ihan hauska lopputulos, vaatii tosin vähän fiksailua vielä, en tykkää että nuo kulmat on noin terävät. Kaavaa pitää kans muutella, ja sitten näitä voikin jo tehdä useamman. Kangas on ihanaa pörröfleeceä, vuorina napakkaa singleneulosta.

Tänään olimme lasten kanssa perhekerhossa, ja siellä oli todella mukavaa. Ei olla ennen tuolla käyty. Jocsu oli innoissaan, hoki Melindalle aamulla näin: vaavi tuu, nyt me mennään peppikahviin (Peppi perhekahvila) :D .

Tämähän on kiva uudistus, että voi kuvia ladata suoraan bloggerin kautta. Mä kyllä tiesin tästä, mutta en ole ennen kokeillut, kun hello jostain syystä on suostunut toimimaan kunnolla.

Nyt taidan lähteä pihalle päivystämään, josko mun Kangaroon paketti olisi jo saapunut...

4 comments:

Kati E said...

Ihqu hattu. Pystysitkö tekemään Veetille tollasen? Isompi vaan ja eri värinen????

Sulle sit vaihdossa jtn. :D

Susanna said...

Toki toki! Mulla olis kyllä pari kaavaa mitkä vois olla kivemmat pojalle, nappaan niistä valokuvat ku ehdin niin saat valita :)

Kati E said...

Ok. Näytä vaan.

derea said...

hihii, tosi kiva pipo :)