Monday, September 05, 2005

Juttua piisaa

Melindan paitaan on jo (jippii, eihän siinä mennyt ku viikko tai kaks!) toinen hiha kiinnittynyt (ihan itse!). Kainalokohta on vähän hassu, ehkä mä en oikein tajua tota raglanjuttua kumminkaan. Mutta siis ihan ok kuitenkin. Täytyy vielä katsoa pitääkö toisen hihan nappilista tehdä uusiks, sen tiheys vaikuttais aika lailla löysemmältä kuin paidan nappilistan. Sen siitä saa kun toinen on tehty vihaisena (kyllä, meinasin kirjoittaa tähän sen toisen v-sanan) ja toinen sammumisen rajamailla joskus keskiyön tienoilla (siis ei kuitenkaan humalassa). Tilkkusisko on joskus jossain kirjoittanut, että siinä vaiheessa huomaa ettei osaa kirjoittaa kun joutuu käyttämään liikaa sulkeita saadakseen asiansa ilmaistua. No, mua vaivaa siis osaamattomuus. Elkää antako häiritä.


Tästä tulee kyllä tosi kiva paita, uskoisin. GALLUP:
a) eteen ja taakse kaksi kirsikkaparia
b) kaksi paria vain eteen
c) jotenkin muuten, miten?
minen osaa päättää, päättäkee te.

Katsotaanpas huvikseen mitä syksyn Vogue Knittingistä löytyi:


Ihana shaali. Myös edellisellä sivulla oleva vihreä on ihana (enkä kuvaa, osta oma lehti!) Jotenkin olen nyt viehättynyt erilaisiin huiveihin.


Ihana paita. Tosin ilman noita oransseja lärpäkkeitä ja pidempänä ja leveempänä. Sehän onkin sitten jo mun oma malli :D


very easy very vogue ;) Tää on kiva. Oli tuossa lehdessä paljon muutakin kivaa, mutta jotenkin olen vähän kyllästynyt kuvaamaan joka toisen sivun, kun sitten ehkä kuitenkin saan valmiiksi tai edes harkinnan asteelle yhden neuleen. Jos nyt keskittyisin saamaan nämä syksyjutut valmiiksi. Ja sitten alkaa joululahjojen vääntö, tänä vuonna aion olla ajoissa, deadline on joulukuun alussa ja sen jälkeen vaan otan iisisti ja laitan joulua kotiin. Uskoo ken tahtoo :D

10 comments:

Henna said...

Kiva paita tulee. Minä laittaisin kirsikat sekä eteen että taakse :D

derea said...

juu, paita näyttää kivalta. minä laittaisin kaikki eteen.

tuli vain mieleen tuosta puanisesta palmikkopaidasta, jossa on oranssiakin, että syksyn Novitassahan oli periaatteessa ihan samanlainen, vain ilman noita oranssseja. siinäkin tuo palmikko jatkui kaula-aukkona.

Siniset Silmukat said...

Paidasta tulee hieno. Laittaisin kirsikat eteen ja taakse :0)

Anonymous said...

Neuleblogeissa pitäisi ehkä olla varoitus, että ne aiheuttavat riippuvuutta ja saattavat lisätä rahankäyttöä lankoihin ja muihin tykötarpeisiin :-) Eilen ruokatunnilla oli ihan pakko käydä Menitassa (palauttamassa yksi kerä lanka ja kuinka ollakaan mukaan tarttui kolme uutta...). Tänään on ilmeisestikin pakko kiitää Stockalle hakemaan uusi Vogue Knitting... minäkö muka addiktoitunut?!

Tanja

Susanna said...

Tanja, ihan samaa mieltä. Vielä joku aika sitten en ollut ajatellutkaan että ulkomaanihmisilläkin on omat neulelehdet, sitten oli tietty pakko koeostaa ja nyt on pakko ostaa joka numero ettei vaan jää mistään paitsi :D

Kati E said...

Mä laittasin kaikki kirsikat eteen. Yritän vaan miettiä käytännöllisyyttä, eli kun tuo paita on talvihaalarin alla ni ei neiti istu kirsikoidensa päälle tai jtn.

*huokaus* Terkkuja sairastuvalta, Veeti nukkuu vielä mutta mä mieluusti ottasin lobotomian, tuli viime yönä sen verran valvottua.

Susanna said...

Kati, koita jaksaa :D

Kirsikat on aika pehmeitä, ei niiden päälle istuminen aiheuta vammoja. Ja kun tämä on isoveljestä tehty, niin varmaan ei tule pidettyä talvihaalarin alla, tulee liian kuuma. Syyspaita. Eilen kasasin loppuun ja se on IHANA tytön päällä :D

KirsiÄr said...

Kati ehkä tarkoitti päälleistumisen aiheuttamia ongelmia kirsikoille. Nimimerkillä kokemusta on lapsuuden luistelupuvun tumpulareunoista. Niitä palleroita sai keräillä pitkin pihoja.

Minä ehkä niputtaisin kirsikat eteen hieman etukappaleen vasempaan laitaan.

Susanna said...

aah sí, das rusentunut kirsikka :D Täytyy miettiä.

Kirsi, koskas ne OIKEAT messut on? Mä voisin vaikka raahautua myymäänkin, jos saisin tarpeeksi varastoa aikaiseksi... tai ainakin jos tulis shoppaamaan, Tampereella on niin monta mukavaa neulojaakin, joita olisi kiva tavata livenä. Vilmiinan villapuodista puhumattakaan :D

Kati E said...

Kirsi ja Susanna, mä en enää ole varma kumpaa ajattelin, kirsikkaa vai tyttöä. :S

*puolikuolleena ja sitä lobotomiaa vailla edelleen*