Tuesday, September 13, 2005

Kiirettä pitää

Vähän alempana kuvattu kaoottinen päivä toistui taas eilen, tosin tällä kertaa paremmin valmistautuneena ja ilman stressiä. Filosofian tunnilla tein kymmenisen senttiä pipoa, johon pölläsin ideantapaisen Lauralta. Kyllä musta tuntuu vähän turhalta kaksi tuntia istua puhumassa siitä, toteutuuko meidän yhteiskunnassa tasavertaisuus oikeuksien ja velvollisuuksien suhteen. Lässytystä, että on väärin, että maaseudulla on kahden tunnin matka lääkäriin ja täällä vain 15min. Helou, mulla on 800e vuokra, maaseudulla saa jo aika hyvänkokoisen huvilan sillä hintaa.... No joo, kivaa oli silti.

Tekeillä myös huivi Vanamosta, ja keskeneräisiä töitäkin on edistetty hieman. Aamulla tuli ilouutinen; varaamani Denim people on saapunut kirjastoautoon, ja odottelee siellä minua!!! Tulisipa jo torstai!

10 comments:

Kati E said...

Justiinsa juu. Kuulostaapa kivalta tuo tunti. Sitten varmaan pitäisi rakentaa sinne maalle vielä ostoskeskus per tuppukylä, jotta heillä olis yhtäläiset shoppausmahdollisuudet jne. Argh!

Suostuiskohan ne siihen, että niiden landekämppien hinnat nostettais samalle tasolle kun mitä kämpät maksaa esim. Espoossa. Tuskinpa vaan.

Ja mulla oli muuten ihan paska aamu. Siksi tähänkin tartuin...

Susanna said...

niinpä niin. keskusteltiin myös siitä että pitäiskö lapsilisää antaa vain köyhille. Voi elämä... Koitahan jaksaa! Aamut on välillä sellaisia. Meilläkin on täällä aika show, jätin lapset alas yksinään syömään puuroa :/

Anonymous said...

Vaikeita juttuja nuo oikeudet ja velvollisuudet, puhumattakaan sitten siitä että määritellään kuka on köyhä... Onneksi voit aina ajatella, että ei mennyt aika hukkaan kun sait sentään neulottua!

Sinulta saa aina hyviä vinkkejä, mitä kirjoja kannattaa kirjastosta etsiä / varata. Olen kartuttanut omaa neulekirjastoani, mutta totesin myös sen, että budjetilleni olisi huomattavan paljon parempi käyttää kirjastoa. Onkohan pääkaupunkiseudun kirjastoihin hankittu uusia neulekirjoja?
Tanja

Carita said...

Ai se oli menossa sulle se Denim People... Palauta sitten ajoissa, se tulee mulle seuraavaksi :))

Lankakomero said...

Kysyntä ja tarjontahan nuo asuntojen hinnat paljolti määrittää. Enkä yhtään kaipaa ostoskeskuksia tänne korpeen, siksihän tänne on muuttanut, että saa olla lähellä luontoa. Ja jokainenhan voi itse valita asuuko palvelujen lähellä kaupungissa, jolloin maksaa asumisestaan enemmän vai luonnon helmassa maalla, jolloin taas matkoihin menee enemmän, eiköhän se siinä tasoitu.

Anonymous said...

niin, toteutuuko kahden veronmaksajan tasavertaisuus silloin, kun ensimmäisen aivoverisuoni poksahtaa varttitunnin ambulanssimatkan päässä yliopistosairaalasta ja toisen matka samoin kulkuvälinein aivoverisuonenrepeämän
leikkausoperaatioon vie kriittiset kaksi tuntia? etenkin jos veroja, joilla molemman palvelut toteutetaan, on kumpainenkin maksanut saman määrän.

Susanna said...

Sanoinkin tunnilla, että on ihan absurdia miettiä noin, ei me kaikki voida koskaan olla samalla viivalla, ei vaikka kaikilla olisi saman verran rahaa, tai sama matka lääkäriin. Mutta näitä asioita siis pohdittiin filosofiselta kannalta, mutta eksyttiin tietty vähän sivuraiteille :D

Musta on niin ihanaa käydä koulussa. Tuntuu jo nyt ontolta, kun tiedän etten joulun jälkeen enää ole osa tuota koneistoa. Pitää keksiä joku toinen addiktio..

Carita, palautan ajoissa ;)

Tanja, mä aina välillä selailen kirjaston valikoimaa netin kautta, ja varailen sitten sieltä. Kirjastoautoon kun tilaa kirjoja, ei tarvitse edes maksaa mitään. Ja useimmat opukset ovat tulleet nopeasti, denimiä odotin kai 3 viikkoa.

KirsiÄr said...

No ne Norotko sitten jäivät ikiajoiksi saapumatta?

Susanna said...

Kirsi, niin kai. Mua rupes niin ärsyttämään, kun sähläsivät sen sata kertaa. Sitten loppuviimeks kun kaikki olis ollut kunnossa, olis pitänyt siirtää tilille lisää rahaa, ja jotenkin mua niin riepoo edelleen, etten ole laittanu sinne sitten rahaa. Taidan tilata sen Jaegerin kirjan jostain muualta ja hommata Norot Johannalta sitten messureissun yhteydessä :D

KirsiÄr said...

Niin niistä messuista sitten pitikin sanomani, että
a) kahvi on jo kiehumassa ja
b) Johanna on myymässä messuilla.