Thursday, September 01, 2005

Palvelukseen halutaan

Peukku Tumppuun -projekti tarjoaa työtäpelkäämättömälle mukavalle ihmiselle töitä. Työ vaatii tarkkuutta ja tiivistä käsialaa. Hakijan toivotaan pitävän lasten mekkaloinnista, sillä työpaikalla on aina show pystyssä. Värisilmä olis kans tosi kiva juttu, että menee oikea peukku oikeaan lapaseen. Toivottavasti pidät myös kahvista, sitä täällä on tarjolla usein. Ethän tupakoi. Projekti on mahdollista suorittaa muutamassa tunnissa, mutta valinnaisesti voi tehdä peukku päivässä -periaatteella. Jos työn laatu on kiitettävää, tarjolla myös Reunat Yhteen -projekti, mutta tämä vaatii jo suurempaa ammattitaitoa.

Työnkesto: ahkeruudesta riippuen 5h-2vko
Asunto: ei
Palkka: sopimuksen mukaan

One of those mornings....

11 comments:

Kristel said...

Oevoe. :D Ne tumput ei edelleenkään ole salaperäisesti yön aikana kasvattaneet peukaloita? Huonoa käytöstä!

Kati E said...

Sä olet kyl ihan neuletapaamisen tarpeessa, selkeästi. :)

Susanna said...

Kristel, joo niitä täytyy vähän kouluttaa. Mä en vaan voi tehdä niitä peukkuja päivällä lasten kanssa, kun niistä tulee aina sitten ihan omituisia :/

Kati, niin kai. Tai ehkä enemmänkin vain rauhallisen kahvihetken tarpeessa, neuletapaamisissakin on niin paljon ihmisiä kerralla. Enkä tänään taida lähteä ollenkaan, meillä on koti ihan sekaisin, ja haluaisin viedä lapset kirjastoautoon. Täytyy kattoo, miltä tuntuu. Ehkä mä ennemmin sulkeudun työhuoneeseen tekemään niitä peukkuja ja Veetille hattua :D Mittasitko sen pään jo?

Kati E said...

Aaargh, se sen pää. :S Mä unohdin eilen kun me kiidettiin hääharjoituksiin heti töiden ja päiväkodin jälkeen.

Kati E said...

Tuota, sä voisit tehdä sellasen mikä on kokoa 54, sit mahtuu kypärämyssy alle jos tarvii...

Tuulia said...

Olen huolestuneena seurannut eraissa blogeissa vallitsevia kurittomien lankojen syndroomia. Erailla Nalle-lanka hangoittelee vastaan, sukista tulee kammekkaita ja nyt tumput!

Luulot pois mokomilta ja peukut tumppujen jatkoksi!

Uskaltaako tassa nyt Suomesta enaa lankoja hamstratakkaan jos nain mahdottomiksi ovat herjenneet.. ;)

AnneV said...

Tuulia, se on se talvisodan henki: pienikin pistää kummasti isommalleen hanttiin.

Mutta tää oli kyllä loistava idea. Oletko harkinnut au pairin hankkimista? Vois saada peukut teetettyä aika edullisesti. Olis siinä työvoimatoimisto ihmeissään kun vastaanottais ilmoituksen.

Mutta laajemminkin vois olla tarvetta vaikka sellaiselle yhteiselle tai kiertävälle aupparille. Meille sais tulla ihan vaan selvittelemään ja kerimään lankoja. Työn helppoudesta en tiiä, mutta emäntä ei ainakaan olis niskaan hengittämässä (mää koskaan kotona ehdi oleen).

Susanna said...

Palkatkaamme siis auppari joka suhailisi väliä Suomi-Belgia-Ameriikka, setvisi langat, neuloisi peukut ja parittomille sukille kaverit, päättelisi langat ja kiertelisi lankakaupoissa päivystämässä mielenkiintoisia alennustuotteita. Palkaksi hyvä mieli ja pullakahvit (poikaparka [täytyyhän olla silmäniloa] paisuisi kuin taikina kuukausien kuluessa).

Kati E said...

eäh se minnekään paisu kun se juoksee tukka putkella paikasta toiseen. ;D

KirsiÄr said...

Pidän peukkuja projektillesi. *tirsk* (joku on hyyyyyvin väääääsynyyyytt...)

Ziina said...

Ai täälläkö kutsuttiin ihmenaista? On nyt ollut vähän kiire on olen pelastanut maailmaa,etsinyt vesisuonia teräsvaarin kanssa, kaakeloinut kylppäriä ja kaitsenut lapsia mutta heti kun kiire hellittää niin ihmenainen lupaa neuloa kaikille peukaloita tumppuihin ja parittomille sukille parit. Lähettäkää tänne vaan...