Monday, October 10, 2005

Hattuja lapsille


lanka: Novita Samos Lollipop
malli: oma
puikot: jotain 4-5 väliltä
Sarjassamme uudista ja muodista: otetaan 1kpl kesähattuja. Poimitaan silmukat, tehdään lieri. Tehdään korvaläpät ja nyöri. Voila, we have a syyshattu. Lisätään kypärämyssy, ja meillä on talvipipa.


lanka: 7veljestä Raita
malli: oma
puikot: 3,5mm
Jocsun kissapipo. Tähän on vielä pompuloilla varustetut piuhat odottelemassa kiinnitystä, ja ehkä ompelen noita korvia vähän muotoonsa. Samaa sarjaa on myös tumput, vielä pitäs kaulaliina tai vaztaava tehdä.


lanka: Novita Pop
malli: oma
puikot: 5mm
Jocsun hiippahattu. Pompula sai suuren suosion :D


lanka: Novita Teddy
malli: oma
puikot: 6mm
Tuli kyllä ihan kelvottomia kuvia. Näistä ei oikein nyt saa ideaa, täytyy näpsiä parempia kunhan ulkona tulisi valoisaa. Hatussa siis on ikäänkuin sarvet molemmilla puolilla päätä, ja niistä roikkuu isot pompulat, mitkä heiluu hauskasti kun typy liikkuu. Kiinnitysnauhat on senverran leveät, että käyvät kaulaliinasta myös. Ihana pipo! Melinda rakastui tähän syvästi, ja alkaa heti kirkumaan jos otan pipon päästä pois :)


Tässä vielä yksi kuva, mistä pompulat näkyy vähän paremmin.

9 comments:

KirsiÄr said...

Sininen rutsalaistonttulakkityylinen pipo on ihana. Tahtoo ehkä tuollaisen ittelle. Ja muutkin on söpöjä. Mutta toi sininen. Sinne jää takaraivoon kolkuttelemaan.

Kati E said...

Kaikki on ihania. :DD Ohjeita Ullaan ehkäpä?

laurakoo said...

Mainioita pipoja, ja mainioita kuvia muksuistasi! Hoksasin juuri miksi tykkään pipoista (vaikken niitä paljoa ite käytäkään), ne tulee kerralla valmiiksi. Ei tartte nysvätä minkään peukaloiden eikä saumojen kanssa, siks.
Olen muuten vieläkin jaksanut ihmetellä sitä palmikkoneuletakki telepatiaa :)

Terhi said...

Onpa aivan ihania pipoja (etenkin tuo viimeinen, ihQ!), ja tosi söpöjä lapsia myös! :-)

Riikka said...

Söpöjä on niin pipot kuin lapsukaisetkin

Ninni said...

Hianoi! Etenkin toi Teddyhomma.=)

marina said...

Ihana toi raidallinen pipo, saako kysyä miten sen teit?

Susanna said...

marina, kiitos :D Raidallinen pipo on tehty 7veljestä Raita-langalla, olikohan siinä 90s ja sitten vaan pyörönä niin kauan, että pipon korkeus on riittävä = voi mitata korvasta päälaen keskelle (jotta siis yltää myös kiinni). Sitten vaan päättelet silmukat ja sauma kiinni, valmis :D niin helppoa!

marina said...

Kiitos ohjeesta ja muutenkin inspiroivasta blogista (ensimmäinen blogi johon olen tutustunut):D! Ei kun lankaa ostamaan huomenna!