Friday, November 18, 2005

Aibhlinn

Viimein se valmistui! Oikeastaan aika nopeastihan tuo tuli valmiiksi. muutama junamatka ja muutamana iltana kotona. Mutta välillä kyllä tuntui ettei se etene sitten yhtään. Tänä aamuna vasta huomasinkin, että ohjeessa pituudeksi sanotaan 24", mä olin muistanut että 20". No tämä on nyt noin 22" että ihan riittävä. Ja päässä oli hyväntuntuinen. Toivotaan että on saajalle mieluinen. Nyt pitäs vielä päätellä langanpäät ja höyryttää. Viimeistely on muuten tosi tärkeä juttu, eilinen Samos-laukkukin tuli aivan erinäköiseksi kun sen pingotti ja kasteli. Sitä ennen se oli vähän muodoton mötkyläpötkylä.


Aibhlinn
ohje: Knitty winter 04
puikot 3,5mm
lanka: Novita Wool, reunuksessa Florica
kiva?: kivan näköinen, tylsä tehdä


Jonkinlainen lähikuva. Kiitos muuten Kati lanka-avustuksesta!

Eilen aloitin mummojoulukalenteria, värittelin ja leikkasin tonttukuvia. Ja meidän lasten joulukalenterin hyväksi sain tehtyä sen verran, että printtasin uudet tonttukuvat ja leikkasin kankaat. Pikkusen tässä oon miettinyt, että on siinä hommaa ommella 24 ruutua, kaikki sivut ja sitten vielä kiinnittää. Mikäköhän olisi helpoin keino? Varmaan mä vaan saumuroin ne reunat, kiinnitän neuloilla ja ompelen. Se saumurointi tietenkään ei kyllä olis välttämätöntä, kun ei sitä voi konepestä sitten kuitenkaan. mutta.... saumuri on niin kiva :D Ai niin, voisin tietty kertoa mitä oikein olen tekemässä. Joulukalenteriverhojen ohje oli T.I.L.A -ohjelmassa pari vuotta sitten, ja ohje löytyy heidän arkistosta. Mielenkiintoinen ohje siinä mielessä, että siinä neuvotaan vain kalvovärien käyttö, itse verhon ompelemisesta tai taskujen koosta ei puhuta mitään. No toisaalta, ei minunkaan kangaskalvoväriohjeessa kerrota kalahatun ohjetta, vaikka kuvia on monta :D

Että sellaista tällaista. Mitäs nyt tekis. Täytyypä mennä kahtomaan mitä hommia on kesken... Ja voi kateus, tänä viikonloppuna on ne kädentaitomessut. Vaan ei ole mulla rahaa ei. Mutta huomenna menen kyllä heti aamusta Kaapelille tyhjentämään Rewoolin standylta kaikki hahtuvat lohdutukseksi siitä etten pääse messuille. Nih.

3 comments:

Anonymous said...

"Olen alkanut käyttää Firefoxin uutta toimintoa, saa suoraan bookmarkkeihin laitettua kaikki sivut mitä haluaa seurata (siis joilla on rss-syöte tai vastaava), ja siinä näkyy sitten ylimpänä aina uusi posti"

Mistä tämmöisen saa? Firefox on kyllä käytössä. *johanna

Kati E said...

Hyvä kun lanka kelpasi. :D

Ja muuten, et o ainut, joka ei pääse Tampereelle. Meillä on molempina päivinä (la ja su) menoa, joten mäkään en pääse. Perhana.

Susanna said...

Johanna, mun täytyy kysyä vielä mieheltä latasiko se jonkun päivityksen, vai mitä, mutta tuohon alaoikeaan kulmaan ilmestyi sellainen oranssi merkki, mitä klikkaamalla se kysyy että kirjaudutaanko ko sivun rss-feediin, ja sitten saa valita mihin se sivu menee; esim mulla on kaikki blogit otsikon "blogi" alla bookmarkeissa. Kätevää!