Tuesday, November 08, 2005

Lyhyellä varoitusajalla

Mikä siinä on että aina tulee kiire? Mun on pitänyt jo pitkään tehdä sellaiset suunnitelmat joka kuukaudelle, missä olis kaikkien synttärit merkattuna ja muuta yleishyödyllistä, kuten laita rairuoho kasvamaan NYT, aloita jouluvalmistelut NYT. Mutta aina se listan teko jää. Eilen kysyin mieheltä, että koskas ne sun veljien synttärit olikaan. "Janskin on nyt 10. pvä". AAARGH! Poika kävi meillä kesällä, ja silloin totesin että tykkäisit varmaan tällaisista pääkallorannekkeista, ja näytin Sn´B Nationin helmirannekkeita. Poju oli innoissaan, ja lupasin tehdä. Mulla oli ajatus että lähetän ne sille muuten vaan päivää piristämään, ja sitten aika vierähti. Oli niin hankalaa saada helmiä lankaan, että innostus vähän kärsi.

Olin aloittanut tunkemaan helmiä Mayfloweriin (ohje on Lanetille). Mitä olin oikein ajatellut? Rannekkeet puuvillasta? No nyt kun mulla sattumoisin on pari kerää mustaa lanettia, vaihdoin siihen, ja johan alkoi homma pelittämään! 200 helmeä roikkui langassa alta aika yksikön, ja nyt olen aamukahvia juodessa väkertänyt aikaan tällaisen:Ei kovin hyvä kuva, oikeesti reuna on tosi siistin näköinen :) . Helmien laitto on helppoa ja mielenkiintoista. Enköhän mä nämä tänään ennätä tekemään, ehkä jopa ehtii synttäreiksi perille. Mielessä on jo suunnitelmia jonkun kivan bändin logon tekemisestä helmillä... Mutta on nyt tässä vähän muutakin puuhaa... Ei taida ihan olla lahjat valmiina 1.12 mennessä, mutta yritys on kova.

Tiina oli saanut tontuilta hillittömän säkin hahtuvaa, ja sai minutkin haaveilemaan, miten ihanaa olisikaan kun postipoika toisi pari kiloa hahtuvaa.... Mutta rahatilanne sanoo nou-nou. Mut jos tontut tois meillekin?

Vois matkata PAG-putiikkiin ostoksille, sieltä kun saa Pirtin hahtuvaa. Menitassa oli viimeksi onneton värivalikoima, niinkuin taisinkin jo sanoa. Ja netistä tilaamalla kulut on niin älyttömät. Enkä mä osaa tilata vaan kahta kiekkoa :D Mutta joo, nyt on toistaiseksi tyydyttävä oman kaapin valikoimaan, koko viikon illat on oikeastaan täynnä ohjelmaa, ja lapset on niin nuhaisia etten niitä nyt päivällä viitsi minnekään viedä. Mutta, hih, onneksi tuo meikäläisen varasto ei ole mikään ihan pieni :D

5 comments:

Kati E said...

Kiitti päiväkahvilukemisesta. :D Mä haaveilen Menitaan pääsystä. Tai edes Neuletikkiin.

Cairbre said...

noista hahtuvista Martin Markkinoilla... On siellä näytteilleasettajina ainakin Hiiu Vill ja Rewool joten luulisi että jälkimmäinen ainakin hahtuvia myy.

KirsiÄr said...

Lanetista minäkin olen noita helmirannekkeita tehnyt. Yritin myös ohuella Pirkka-langalla, mutta helmien pujottelu lankaan oli tosi vaikeaa ja hidasta. Kumma juttu, sillä Pirkka vaikuttaa Lanettia ohuemmalta.

KirsiÄr said...

Niin ja se piti sanomani, että tuollainen vuoden aikataulukirja voisi olla kaupallisestikin toimiva idea. Jokainen vain lisäisi synttärit ja muut perskohtaiset rientonsa yleispätevien vinkkien sekaan.

suvi said...

Se samainen taikajakku, kuten myös suurin osa Modan sekä muiden suomalaisten käsityölehtien ulkomaisista ohjeista löytyy ihan ilmatteeksi sellaisilta sivuilta kuin http://www.garnstudio.com/design/index.html ja kaiken lisäksi vielä huom. arkistosta eli vanhaa tavaraa