Sunday, December 11, 2005

Inspiraatio

Viikonloppuna ollaan puuhasteltu kaikenlaista. Mutta pahemmin en ole saanut neulottua. Ei se mitään, yritän itselleni vakuutella. Mä vaan niin kovasti haluaisin itselleni villapaidan valmiiksi, ja monia muitakin juttuja polttelee mielessä.Eilen askarreltiin miehen ja pojan kanssa avaruusjuttuja cernit-massasta. Näiden pitäisi loistaa pimeässä, mutta vitut ne mitään loista. Kun on pimeässä näiden kanssa, niin tuntuu niinkuin olisi... pimeässä. Mua on huijattu, perkele. Älä luota askartelukaupan tätiin.Vastavalmistuneen Nalle Puh-tyynynpäällisen päällä poseeraa kissojen ja lasten uudet lelut. Tarkemmat speksit:
- Nalle Puh kangas Fabrissosta, malli ihan perus tyynynpäällinen, sulkeutuu neppareilla
- hiiri ja pallo tehty sinisestä Santorinista (akryyl), nauha 7 veljestä raita. Ohje Stitch n´Bitch nation. Hiiren korvat on jo vähän ottaneet hittiä taistelun tuoksinassa. Näitä pitää tehdä lisää!
Kävin viemässä kaappiin jotain ylijäämäkerää. Ja sitten se tuli, inspiraatio. Ylimmällä hyllyllä on kaikenlaista, joululahjoja, keskeneräisyyksiä, korkattuja keriä, langanloppuja. Vaaleanpunainen alpakka suorastaan alkoi kiljumaan mulle tuosta etualalta. Sain pari jämäkerää aikoja sitten Katilta, mutta ne eivät ole osanneet päättää miksi haluavat. Niistä piti jo kerran tulla tumput Melindalle, mutta laskuvirheen ja puuduttavan mallineuleen takia päätyivät purkuun. Ja nyt ne sitten haluavat olla piip. Ei muuta ku puikot viuhumaan, katsotaan saisinko jo huomiseksi jotain järkevää aikaan.

Ou shit, pojat läks pulkkamäkeen ja mun piti tehdä ruokaa. "Jos tunnin päästä olis ruoka valmis" sanoi mies kun lähti. Nyt on mennyt 40 min. Voi olla että syömme vähän myöhemmin :D

10 comments:

derea said...

Hehee, vähän noi massajutut on hauskoja :D Tyhmää, kun ne ei hohdakkaan. Saisi kivoja koristeita huoneeseen, ja sitten yöllä kun herää vois säikähtää ihan hullusti :D

TiinaV said...

Ne viipyy pulkkamäessä kuitenkin yli tunnin. No hätä!

Kivoja nuo massajutut. Entäs jos kokeilet valottaa niitä ennen kuin yrität saada ne hohtamaan. Meinasin itse saada hepulin, kun pimeässä loistavat GeoMagit (kouluun) eivät ensiksi loistaneetkaan pimeässä. No ei kai, kun niitä säilytetään pimeässä laatikossa! Pieni "valotus" sai ne kummasti kirkastumaan.

Susanna said...

Tiina, mä yritin kylä valottaa niitä, mutta ei. Ehkä ne tarvis jotenkin pidemmän aikavälin valotusta? hmm. Mä kyllä luulen että se on lykänny mulle väärät paketit, vaikka tarkisti ihan erikseen että on oikeat tuotteet. Täytyy Ninniltä tentata hohkaako ne oikeesti vai ei..

Anonymous said...

Sulla on tosi kiva blogi jota olen seurannut pitkään. Yhtä asiaa vierastan ja tiedän ettei ole pakko lukea blogiasi (jatkan silti lukemista)mutta toi sun kiroilusi on kyllä hieman _sopimatonta_ ainakin toi v...u-sana.

Kiroilen itsekin silloin tällöin ja olen aika ronskikin, mutta jotenkin kirjoitettuna on kamala lukea kiroilua.
Ja kun sulla on niin ihanat lapset ja ihanat neulomukset ja askartelut ja sitten pamahtaa tekstin keskeltä v...u.
Oli pakko saada kommentoida.

Susanna said...

nimetön, loppujen lopuksi aika harvoin tulee noita sanoja käytettyä, varsinkaan tekstissä. Olen pahoillani jos särähtää silmään, ehkä pitäs miettiä joku toinen sana tilalle. Yritän kirjotella siivosti :D

Jenni said...

Mä taas satun pitämään niistä v***u-sanoista :) Mitä sitä turhia sievistelemään.

Tekis mieli sanoa että noi Cernit-jutut on loistavia, mutta jos ne ei loista niin sitten ne on muuten vaan hienoja. Mistä ihmeestä sä saat noita ideoita? Mulla on kaksi pakettia Cernittiä (punaista ja vihreää joulun kunniaksi) ja pää vaan kumisee tyhjyyttään...

Kati E said...

Ei o Cernittiä... Mutta kiroile mun puolesta. Se on ihan kiva kun et siisti turhaan sanomisiasi vaan sanot tai siis kirjotat niin kun asiat on. Turha siistiminen on peestä. Ja toisaalta ei sulla sitä niin usein ja paljon esiinny.

Susanna said...

Oon ihan samaa mieltä kun Jenni ja Kati, mutta yritän silti vähän säästellä. Lähinnä siks että pitäs muutenkin vähän hillitä tota kielenkäyttöä. Mutta joihinkin tilanteisiin ne v sanat vaan sopii erittäin hyvin. Esimerkiksi mun viime yötä ei kuvaa ollenkaan "ärsyttää älyttömästi", sen sijaan "vituttaa suunnattomasti" alkaa olla jo lähellä todellista tunnetilaa.

Jenni, mulla kans pää kumisee tyhjyyttä. Mä napsin ideoita muilta. :D Käynti sinooperissa virkistää aina.

Anonymous said...

Älä suotta säästele sanojasi, olethan oman blogisi kuningas ja ylipäällikkö :) Kyllähän se nyt pistää vituttamaan, ellei loistavana ostettu massa edes loista, tuskin edes on ihan hillittömän halpaa tavaraa tuo. Perkele ;)

Hyvä nimi sinun blogillasi!

T: eräs toinen Susanna

Susanna said...

Susanna, ugh :D