Wednesday, December 14, 2005

Whispers in the dark

missäköhän kaikki ovat? Onko työssäkäyvien joululomat jo alkaneet? Minä kun en tiedä taviksien elämästä, kun itte oon vaan kotona, ja muutenkin aina ollut alalla, missä jouluaattonakin voi joutua töihin. Ihmettelen vaan, kun on aika hiljaista täällä blogistanian kaduilla...Vaikka sama hommahan taisi olla viime vuonna joulun aikaan, kukaan ei päivitä, kun kaikki työt on lahjoja. Tyyylsäää!!!!

11 comments:

suvi said...

..joten kiitos sinulle siitä että päivität! Näin myöskin kotona olevana on mukavaa huomata että joku sentään päivittää säännöllisesti :) Näiden blogien lukemiseen kun jää koukkuun.

Marjut said...

Mä olen kotona ja eka joulupakettikin on jo saajillaan. Päivitän kyllä, kunhan ennätän... :)

ainaoikein said...

Minäkin olen kotona (vielä tänään) mutta aika on mennyt selän notkistamiseen, hapsuttamiseen ja virkkaamiseen. Ja päivitin kyllä myös.

AnneV said...

Mää kyllä päivittäisin, mutta *kukkuu* kun en ehdi neulomaan, toinen *kukkuu* kun se ainoakin tekeillä oleva työmatkaneule menee koko ajan pieleen, kolmas *kukkuu* kun kaikki kiva tapahtuu samanaikaisesti niin ettei ehdi mihinkään, varsinkaan blogia päivittämään.

Tänäänkin olen huhkinut hulluna töissä koko päivän. Hain just kupillisen kahvia ja jatkan vielä jonkin aikaa. Paikallinen neuletapaaminen alkaa kymmenen minuutin päästä (zchiuu, painankin superwoman-nappia, joka on piilossa työpöydän alla ja siirrän itseni kahvilaan istumaan vallan toiseen kaupunginosaan.)

Ei vaan, en pääsis neuletappamiseen muutenkaan, kun yks suomalainen kaveri on täällä käymässä ja meillä on illalla miitinki kaupungilla. Menen sinne suoraan töistä - jos vaan pysyn hereillä siihen asti.

Haluakko vaihtaa elämää mun kanssa?

villasukk said...

Töissä, töissä, töissä, tosin koeviikko alkoi tänään, että pidettäviä tunteja ei enää pahemmin ole, mutta nyt hukun sitten tarkastettaviin kokeisiin. Piti välillä tulla "rentoutumaan" blogien seuraan, mutta 21 ainetta kutsuu...

Jenni said...

Tappi otsassa töissä :/ Kolme joululahjaa tekemättä...

Tän viikon jälkeen alkaa loma:
La: vieraita meille
Su: Leffaan (jesh!)
Ma: hillitöntä yritystä saada jaululahjat valmiiksi
Ti: Serkku tulee yökylään
Ke: Serkku edelleen kylässä
To: Paniikki & raivohullua siivoista
Pe: Megapaniikki & ruokaostokset 4.999.998 muun suomalaisen kanssa
Jippii.

P.s. www.elisa.fi/joulu (lapset tykkää)

laurakoo said...

Täällähän minä, mut oon hillunut kaupungilla jouluostoksilla ja illan neuletapaamisessa. Ei ois työttömyysviikko voinut parempaan saumaan osua; musta tuntuu et voisin saada jopa kaik joululahjat tehtyä/ostettua tällä viikolla :)

Ninni said...

Mun PITÄIS olla kotona päivisin, mutta kun sairaslomalla on niin kiire! Huomenna kuvauskeikka, töihin, seurakunnan kokoukseen, perjantaina dokkarin kuvausta, bisnesneuvottelua, opettamista, työhaastatteluun, lauantaina töitä, sunnuntai vapaa, maanantaina teille!
Lisäksi Porvoosta Tekstiiliteollisuudelta on tulossa lisää lankaa, jota pitää heti kiireesti alkaa neulomaan, jotta ehtii hankkia sponsorit kuvausjärjestelyjä varten, kiroittaa ohjeet yms..
Joo. Ei tässä ois oikeen aikaa olla kilahtanu, mutta minkäs teet...

Tuazophia said...

Jep, kiireitä on. Nytkin pitäisi varmaan jotain tehdä, mutta en jaksa, joten istun tässä. Tietysti voisin nukkua, mutta milloinkas sitten lukisin blogeja?

Susanna said...

NO löytyihän sieltä kaistan toisesta päästä elämää! Hyvä hyvä! Koittakaahan jaksaa joulukiireiden kanssa!

Mutta Ninni, sun pitää rauhoittua. Tuommoinen peli ei vetele! Muista että et ole saikulla vaan huvikseen, vaan painavasta syystä, ja juurikin työ on yksi suuri syy! Älä rehki!

Kati E said...

Eih, kun tää ainakin on sairastamassa... *huoks* Just sopivaa saumaan tuli tääkin tauti. Veeran synttärit pitäs vetää vkonloppuna ja ja ja ja... Perkele sentään.