Wednesday, January 11, 2006

Jokainen päivä on liikaa

...nyt kun mä ilman sua oon/Jokainen päivä on liiiiikaa, elää en voi näin/ ja liikaa, sehän jo nähtiin, rakastin... Kuka tietää kenen biisi? :D No nyt kun on aamuluritukset laulettu, niin mennään asiaan. Ne ovat täällä! Minäkin olen nyt saanut niitä! Mutta lehti uupuu yhä...


Wool neliraidasta tulossa Melindalle sukka omalla ohjeella. Värit ovat kauniit, hieman häiritsee tuo yksi raita, mikä ei ole millään lailla vaaleanpunaiselle sukua, vaan enemmänkin persikalle. Mutta onneksi se on niin hailea että sopii sekaan soppaan. Ja voisin vaikka vannoa, että tämä raidallinen Wool on pehmeämpää kuin tavallinen. Ihan niinkuin 7veljes raita tuntuu pehmeämmältä kuin tavallinen veikka.


Moniraidat häikäisivät lähinnä hinnallaan (6,90). Tykkään kyllä molemmista väreistä paljon ainakin näin kerällä. Ja se että värit ovat niin samansävyisiä on oikeastaan tosi hyvä, varsinkin jos tekee jotain isompaa työtä. Mä kyllä luulen että musta ei ole tekemään paitaa tällaisesta langasta, sukissa ei ole niin väliks meneekö tasan, mutta entä jos se värinvaihtokohta on keskellä paitaa??? Tuossa Woolissa muuten kesti värin vaihtuminen sellaiset puoli metriä niin, että lanka oli puolittain pinkkiä ja puolittain oranssia :/ ei kiva.


Laitetaas näistäkin kuva, noin niinkuin todisteeksi että joskus täälläkin on saatu jotain valmiiksi asti. Nämä vei postipoika syvään etelään. :D (Ei kuitenkaan tällä kertaa Belgiaan asti, vaikka tällaiset kyllä voisi pukea Annea :D)

15 comments:

Kati E said...

Mä olin kanssa todella syvästi järkyttynyt tuosta raitaisen 7 veikan hinnasta. Novitalla näköjään ajatellaan, että porukka on valmista maksamaan ihan mitä vaan.... No ei tod. Näyttivät ihan oklta, mutten ostanut kun en tiennyt mitä olisin tehnyt. :S Ja tää ei johtunut itsekurista vaan suoraan sanottuna vitutuksesta... (Enkä lopeta kiroilua vaikka joku nimetön sitä vaatis.)

Ja syvällä etelässä asuva kiittää lahjasta. ;D

Susanna said...

minen yhtään hyväksy sitä, että uutuusVÄRI on kaksinverroin kalliimpaa kuin vanhan mallin mukainen. Ihan typerää. Kyllä mä olen sitä mieltä, että Tennesseen valmistaminen on saman hintaista riippumatta siitä onko se vihreetä vai pinkkiä.

Kaverin kanssa väänneltiin hintoja markkoihin. 7euroa on noin 40 markkaa. Maksaisitko parista aikuisten sukkia 40mk? Ja se 40mk kattaisi tekijälle vasta lankakustannukset. Aivan naurettavaa.

Mulla meni 17 euroa kahteen kerään 7veljestä ja yhteen kerään woolia. Ei paljoa naurata. Ja alkaa muuten Rowanit ja Blissit tuntua edullisilta, kun laatuerokin on kuitenkin huima.

martsuli said...

Ihanat söpöt sukat sulla tulossa. Minkälaista mallineuletta olet käyttänyt? Olisi kiva tehdä samanlaista, näyttää mukavalta.

Susanna said...

Martsuli, kiitos! Mallineuleessa on 5s: -ooo- ja neljä kerrosta, muuten neulotaan noin niinkuin silmukat ovat, mutta 3. krs neulotaan nurin, langankierto, nostetaan 1 neulomatta, 2oikein yhteen ja nostettu yli ja langankierto, nurin. Todella simppeli ja kaunis mallikerta! Nappasin tämän jostain vanhasta sirdarin mallivihkosta.

nanna said...

Kiva sukka ja rannekkeet! Sopisi varmaan Annellekin:) Mäkin kauhistelin noita uusien Novitojen hintoja. Toivottavasti ne on siedettävämmän hintaisia sitten jatkossa. Menita Outletissa oli muuten uudet ja vanhat värit samanhintaisia, oiskohan ollut 5.50?

AnneV said...

Toinen etelä (Vai oonksmä kaakko vai Keski-Eurooppa?) huokaa pettyneenä.

Säälikää mua, mun lapsuutta on tramatisoinut laulullaan mm. Pepe Willberg, M.A. Numminen ja sitten vielä Päivi Paunu (vai olikse PP joka alun perin lauloi Killing me softlyn?)

Ja vielä siitä 'sen' lehden tulemisesta. Niiden keskustelupalstalla sanoivat syksyllä, että lehden postitus on aloitettu 6.10. Mulle tulleessa oli postileima 31.10. ja se tuli perille muistaakseni 9. tai 10. marraskuuta. Että siinähän odottelet :-)

joko said...

persikan värinen raita? aiemmin luulin että tuo yksi vaalea raita ei ole hyvä mutta että persikka. taitaa jäädä hyllyyn.. tuo seiskaveljeksen moniraita näyttää kivalta, oon kyllä vasta nähnyt kuvassa.

pätkävärjätyissä langoissa on eri villanpehmennysaineet, joten tuntuisko siksi pehmeämmiltä? (ullassa luki niin joskus)

Katjal said...

Voi kun saisin jo minäkin kokeilla noita uusia lankoja...
Nuo pääkallorannekkeet on kyllä tosi hienoja, tässä perheessä olis kyllä useampikin , joka olisi aivan myyty saadessaan tuollaisen, eli mistä ihmeessä tuohon voisi löytää ohjeen?

KirsiÄr said...

Jaa, täälläkin keskustellaan Novitauutuuksien hinnoista. Joku (kukahan?!) aloitteli keskustelua Neulontalistallakin. Mun halvin bongaus uusista seiskoista on 4.75. Olisikohan Halpa Hallin tädeillä tullut hinnoitteluvirhe? Pitääkö niitä nyt hamstrata noin halavalla kun saa?

Susanna said...

Katjal, rannekkeiden ohje on Stitch ´n bitch nationissa. Siis siinä mitä ei ole suomennettu.

Anonymous said...

Hei!
Käytännössä kokeiltu nuo uudet raitalangat seiskasta. Tein kummastakin väristä sukat lapsille. Ei kestä lanka päivää sukissa hyvän näköisenä, vaan virttyy ja vanuu. Pettymys. Laatulankoihin on siirryttävä, kun nämä on niin kalliita kokeiluja jo. Kauniita kylläkin nämä uudet raidat, mutta...

Paula

vikke* said...

Kivoja juttuja!
Harmi kun tuon rannekkeen ohjetta ei ole suomennetussa versiossa, mun kielitaidolla pääsen paremmin perille suurentamalla valmiin kuvan ;)

Hirveen kalliilta kuulostaa uutuuksien hinnat, onneksi niitä ei eilen ollut meidän Prismassa...pitää varmaan lähteä naapuripitäjän Tarjoustaloon jossa Novitan puikotkin on halpoja.

Tosi nätti sukka tulossa, mun äiti käytti samaa kierre-tekniikkaa kun teki pojalle vauva aikana neulepuvun, vaikuttaa simppeliltä.

mursuliina said...

juu väärin kiskoa toisten vähäset rahat uutuuslangoilla.. mutta pakkohan niitä on päästä kokeilemaan. ja sit myö vaan rutistaan ja puhistaan, kun on kalliit ja huonolaatuset :)

ihanat tyttöpitsisukat!!

Marja said...

Höh, ovat kyllä karmean hintaisia :/ Täällä ei noita uutuuksia ole vieläkään näkynyt, markettien lankahyllyt itkevät tyhjyyttään. Minunkin naamani venähti tänään kotiin tullessani; ei vieläkään Novitaa.

laurakoo said...

Öö, Fugees.

Ihqut sukat tulollansa ja noi uudet MoniRaidat, ne vaan on niin ihania. Maksoi mitä maksoi :)

Pääkallorannekkeet on mageet!