Saturday, January 07, 2006

Uusi ulkomuoto

Kevät tulee, aika kaivaa Miracle-putelit kaapin perältä ja ostaa uutta huulikiiltoa. Ja vaihtaa blogin ulkoasua. Vai eikö? Tämä oli tällainen hetken huuma, ylipäätään tämä templaatti on parempi tulevia muutoksia ajatellen. Värejä voi aina muokata. Annanko olla? Mitä mieltä, kerro kerro!

12 comments:

Tuulia said...

Kivakivakiva! Tykkasin aiemmasta mutta varia pitaa olla! :)

päivi said...

Ai kuule, tää on ihan mun värinen!! Tdellakin mun mieleen, pirteä ja raikas!

derea said...

Tää on aika hauska :)

Marja said...

Herkulliset värit =) Tykkäsin kyllä aikaisemmastakin, mutta tämäkin on yhtä kiva.

martsuli said...

Aikaisempi oli kivempi. Mutta pinkki aina kiva. Lempivärini. Öööö. En ossaa sanoa. :(

Susanna said...

No hyvä ettei ihan tyrmäys tullut:D Itse pidin aiemmasta todella paljon, se oli kivan simppeli, yksinkertaisuudessaan kaunis. Mutta haluan vähän väriä ja jotain uutta.. Ajattelin vähän leventää tuota palstan kokoa/pienentää sivupalkkeja, ja ehkä vaihtaa pinkkiä vähän vaaleammaksi. Katsotaan. Maanantaiaamuna saa työpaikkasurffaajat sydärin kun eksyvät tänne :D

laurakoo said...

Oonko mä eksynyt? Ei vaan, ihan kivahan tää on - vaatii vaan vähän totuttelua.

Se anonyymi ja myöhäinen onnittelija olin muuten ma. Jostain syystä anopin koneella kirjautuminen bloggeriin ei vaan luonannut, vaik luulin niin.

vikke* said...

No nyt mä aloin miettimään, minkä värinen entinen oli =)

Tähän olen tottunut, kiva väri...onhan mulla samanlainen itsellänikin ;)

Anna olla tää!

joko said...

mukavan pirteä! :)

Ainoliisa said...

Ja nyt netin tyylikkäimpään blogiin... Mitämitämitä?! No, ehkä tähän tottuu ja ymmärrän tietty muutoksenhalunkin, mutta sen edellisen fonteissa vaan oli sitä jotain... :) Muuten suurkiitokset mielenkiintoisesta blogista! Nostan hattua sille, että ehdit lasten lisäksi (?) / niistä huolimatta (?!) tehdä niin paljon käsitöitäkin.

Anonymous said...

Minäkin tykkäsin enemmän siitä entisestä, se oli selkeä ja erilainen kuin monella muulla. Tällaisia pinkkejä blogeja on niin paljon... Mutta tottumiskysymys, ja hei, sinun blogisihan tämä on! :)

Susanna said...

Ainoliisa, minäkin tykkäsin niistä vanhoista fonteista, ja aivan varmasti vaihdan tähän fontteja, osa noista on ihan tyhmiä :)

Mukavaa kuulla että vanhaa blogipohjaani pidettiin noin tyylikkäänä :D Siinä valkoisuudessa oli kyllä se loistava hyvä puoli, että se ei vääristä mun taiteellisten kuvien värisävyjä millään lailla.

Katselen tätä nyt tovin joka tapauksessa :D