Saturday, May 13, 2006

Rokki soi

Lauantain kunniaksi toinenkin päivitys. Viikonloppulukemista ei voi koskaan olla liikaa :D

Viime viikolla päätin järjestää työhuoneeseen lisää hyllytilaa, olohuoneen kirjahyllyjen kustannuksella tosin. Sitten roudasin vanhat ihanat poppikoneeni hyllyyn, ja sitten tuli joku keskeytys ja homma jäi vähän kesken.

Tänään sanoin miehelle että jokohan sitä jaksais liittää noi loput johdot (kunnon poppikoneessa kun on muutama piuha sähköpiuhan lisäksi). Yhdessä sitten ahkeroitiin :D Mä en kerta kaikkiaan osaa jättää tollaisia hommia vain miehen harteille, ensinnäkin nämä on MINUN stereot (alku käyttöluottoasiakkuudelle:/), ja toisekseen jos mies yksin laittas, johdot menis linnuntietä eikä seinänviertä.

Stereoissa oli kotia pitämässä Rammsteinin Mutter-levy. Mutter-puutetta ei ole esiintynyt, koska kuuntelen pääasiassa md:ltä tai mp:ltä, mutta no more! Nyt voin luukuttaa myös ommellessa, ja surffatessa. Tästä on tulossa by far kodin viihtyisin huone ;)

Tärkein syy siihen että nämä stereot on edes säilytetty meillä, on se että ne sopii yhteen levysoittimen kanssa. Jarin uuden sukupolven (no, sen edellisen) sterkat ei ymmärrä moisesta tekniikasta yhtikäs mitään :D Miinusta näissä on vain koko, mutta oi voi, kyllä ne sitten soikin ihan erilailla... Täytyy varmaan pitää vinyylikuunteluhetki joku päivä. Ennen ihmiset oli hoikempia, koska piti aina kävellä stereoiden luo jos halus vaihtaa biisiä :D

Ja nyt lapset nukkumaan ja sukkapuikot kilisemään. Kantalappu puolessa välissä, hyvässä vaiheessa siis ollaan. Alakerran lipastoa siivotessa totesin että on taas vähän lipsahtanut, mä ihan oikeesti luulin että mulla on vaan pari keskeneräistä työtä, mutta se ei ollutkaan se totuus. Katsellaan niitä sitten huomenna!

No comments: