Friday, August 18, 2006

Onni kääntyi sittenkin

Vaikkei pitänyt enää tänään ommella, niin otin kuiteski riskin ja tein paidan loppuun. Vika oli kyl mun mielestä siinä erilaisessa neulassa - en saanut millään sitä toimimaan, ja kun vaihdoin neulan tutumpaan kone tikkas taas kunnolla.


Mä tykkään tästä mallista kovasti. Yksivärisenäkin se näyttää ihanalta. Tikkausten kanssa tuli taas säädettyä, samoin kokeilin niskaan tehdä kangasmerkkiä ja se ei ihan onnistunut, mutta kaikelle on ensimmäinen kerta. Seuraavalla kerralla sitten paremmin.

Uuden lohikäärmeenkin sain tehtyä, vaikka se olikin aika hankalaa kun poika ei tietenkään saa nähdä sitä. Nyt tää onnistui tosi hyvin. Aloitin jo käsin ompelemaan niitä tikkauksia, mutten oikein tiedä miten se pitäisi tehdä. Olisko kaikista helpoin jos vaan ihan tavallisilla pistoilla, siis suoran ompeleen kaltaisella, ompelisin sen? Vähän kyllä huolettaa että miten tuo kestää käyttöä kun on kuitenkin aika rispaavat kankaat (vakosamettia ja collegea), mutta ei kai se haittaa jos reissussa rähjääntyy.

Oh. Nyt täytyy taas mennä nukuttamaan lapset. Ei huvita, ei sitten yhtään. Mä vihaan nukuttamista. Ja öitä. Aina kun nukahtaa, joutuu heräämään. Ja sitten kun aamuyöstä ottaa tyttären viereen "eihän aamun ole kuin hetki", nukutaan kaikki makoisasti ja aamu tulee liian pian. Ai niin, Kvillakos se kysyi kommenteissa että voisiko yöheräilyihin olla syynä joku allergia. Tuskin, mä luulen et tää on tissikaipuuta ja oman huoneen outoutta. Ennen Melinda nukkui mun vieressä niin ei varsinaisesti heräillyt, kuhan muuten vaan potki ja häiriköi. Nyt se sitten heräilee ihan miten sattuu, mutta jospa se tästä pikku hiljaa...

Eilen ne Lostin jaksot sitten yhtäkkiä loppui. Vikalla levyllä ei ollutkaan ku yks jakso ja bonukset. Huu. Nyt on sitten nauhalla kaikki sarjat mitä tässä lostia kattellessa jäi väliin :D Jos ne vaikka ei olis niin jänniä, ja sais ehkä neulottuakin. Hyvää viikonloppua kaikille!

5 comments:

Anonymous said...

Meillä auttoi, kun siirrettiin lasten sängyt toisiinsa kiinni; siis pinnis ja tavis lastensänky. Ihan pässin näköistä tietysti, mutta halusivat olla toistensa lähellä.

Tämä kekattiin, kun yhtenä iltana isoveikka oli kiivennyt pikkusiskon seuraksi pinnikseen, ja nukahtanut sinne. Tyypit jäivät siis itsekseen nukahtamaan, ei "nukutettu".

Ehkä vuoden verran nukkuivat vieretysten, sitten siirrettiin puolen metrin päähän toisistaan :)

tippi

Jenni said...

Hei, kyllä ne yöt paranee! Kato jaksat nyt vaan niin kyllä se sitten joskus helpottaa.

VITSI! Ja huono sellainen... *häpeää huonoa huumorintajuaan*

Mari said...

Mun mielestä toi tikki oli ihan hieno... Enivei: (tää on varmaan tyhmä kysymys) jospa uudet neulasi eivät olleetkaan trikooneuloja? Ostin kerran itse mystisillä merkinnöillä varustettuja neuloja, 3 paketista 2 oli tavallisia ja 1 trikooneuloja - kaikki kaupassa samassa laatikossa...
Nukkumisesta: meidän neiti 8v haluaa harva se yö siskonsa viereen / mun sänkyyn (ei pääse ) kun yksin nukkuminen on kuulemma kurjaa :D

Soile said...

Voisko siinä lohikäärmeessä olla ihan vaan tiheällä ja kapealla siksakilla (napinläpi siksak) tehdyt reunat? Vähän niinkuin ääriviivat? Minen ole ikinä jaksanut äkertää mitään aplikaatio systeemiä käsin ja olen ollut ihan tyytyväinen siksakattuihin kuvion reunoihin.

Leikkasin joskus aikoja sitten tuon lohikäärmekuvion, mutta siellä se on edelleen palasina :)

Susanna said...

Soile, niin sellaiset siihen kai pitäski tehdä, mutta mä olen tosi surkea siinä touhussa. Ja mun kone tekee vähän väliä hyppytikkejä siksakatessa, ja kaikki kääntymiset sun muut jää aina mulla epäsiisteiksi. Ompelin muuten reunat sitten suoralla ompeleella :D