Friday, August 04, 2006

Tuskallista

Tekisi mieli tehdä vaikka mitä, aloittaa sata uutta työtä, ommella päivät pääksytysten (?), valinnanvaraa olis mutta päätöksenteko tökkii. Elokuu on kiirekuu, tässä pakollisten to do -lista, suluissa päivämäärä jolloin oltava valmista:

- Jocsun prinssiviitta, kruunu ja keppilohikäärme (20.8)
- biletysvaatteet koko perheelle 60-luvun teemabileisiin, OMG kun ideatkin on vähissä. Pitää sisällään ainakin virkatut hatut muksuille ja neljät liehulevennykset housuihin (26.8)
- yks salainen juttu (ei kuitenkaan salainen ystävä -juttu vaan yks toinen) (20/25.8)
- huovutetut tumput aikuisen kokoa (19.8)
- lasten vaatteet Jocsun synttäribileisiin, ja mitkään jo olemassaolevat ei tietenkään käy :D (20.8)
- prinssin valtaistuin (tästä tulee ihana) (20.8)
- äitin poncho (jonka lanka saatana loppuu kesken) tää pitäs saada ASAP (sori marjut)

Ja mitä sitten tekisi mieli tehdä. Eilen olin jo aloittamassa Roguen, mutten löytänyt mittanauhaa. Aamulla keltamustamohair ilmoitti ettei tahdokaan olla Kiri kun sen aloitus oli niin vaikea vaan haluaisi ennemmin tulla Fifi III:ksi (miten nää numerojutut menikään?), ja mieluummin heti. Kaapista kurkkasi myös kerä ylijäänyttä Butterflyta ja sanoi taas että haluaisi olla hellepäivän huivi, ennenkuin ne tämänkin kesän hellepäivät on ohi. Huokaus.

Oon siivonnu hullunlailla ku tuntuu että joka paikka haisee pissille. Se haju on ehkä pinttynyt mun nenään kun kukaan muu ei haista. Voi ziis, lapset pistää tuolla makuuhuonetta matalaksi, täytynee kipata konkkaronkka pihalle, ja vaikka virkata sitä ponchoa. Pitäs raahautua Anttilaan ostamaan lisää Tennesseetä, mutta jotenkin Helsinki tuntuu niin kaukaiselta tänään. Ja mikä järki siinäkin on, että kun asuu Espoon keskuksessa, ja lähellä on sekä Sellon että Omenan kauppakeskukset, on yksinkertaisempaa mennä Helsinkiin??? Jocsu on ollut niin kiukkis koko aamun että ei oikein nyt huvita... miksei voi olla sellaista kotiinkuljetuspalvelua joka kävis hakemassa kaiken mitä pyydän. Tulis halvemmaksikin, ehkä :D

5 comments:

päivi said...

Helpottaako jos sanon, että vaikka me asutaan täällä lähempänä Turkua kuin Helsinkiä, niin silti on helpompi lähteä Helsinkiin kuin Turkuun. Sinne toi rakas siippakin suuntasi kulkunsa tänä aamuna.

Sulla on muuten taas ihania kuvia lapsista! Miten sä saat ne hymyilemään kuvissa? Mun näyttää aina kieltä tai menee kameraa karkuun.

Susanna said...

Päivi, joo vähän helpottaa :D Se on mielenkiintoista noi liikkumisjutut. Mun muksut rakastaa kameraa ja sitä että kuvataan, Jocsu on aina ollut sellainen, Melinda on nyt vasta oppinut poseeraamaan, ennen se lähti karkuun :D

Nanna said...

heh! hauska tutustua :)

Susanna said...

Nanna ;)

namesake said...

It was good to visit your blog and i liked it too. I have just started to write blogs so plz visit it and let me know your comments. hope you like my real world true stories. you can visit my blog at http://whatwillshelivefor.blogspot.com/