Monday, October 16, 2006

Lohikäärmehattuja

Eilen yritin olla tehokas, mutta ei se oikein onnistunut. No jotain sain sentään tehtyä, vaikka vire oli huono, ja polvisukatkin on jo reilusti yli nilkan.


Aamun piirtelin ja pähkäilin kaavoja lohikäärmehattuihin. Tästä tuli aika kiva, materiaalina trikoo ja fleece. Jocsu hikoaa niin herkästi että collegekin tuntuu liian paksulta näillä ilmoilla, jospa tämä olisi parempi.


Kylmemmille ilmoille kypärähattu, college ja fleece. Tästä tuli ensin aivan liian pieni, en leventänyt kappaleita tarpeeksi kun muutin kaavaa. Leikkasin sit takasauman auki ja ompelin sinne joustavasta resorista levennyskappaleen, ja nyt on hyvä. Vähäks hassun näköinen, kun on tottunut kesävaatteisiin ja pipoihin! Kaikenkaikkiaan lohikäärmehatuista tuli varsin onnistuneita, vaikka paranneltavaa vielä on. Kehitystyö jatkuu.


Melindalle tein kolme tällaista paitaa. Vähän tylsää kun ne on kaikki samanlaisia, mutta oli kiirus, ja mitä väliä kun on mekko kuitenkin. Koneen siksak teki tosi rumaa tikkiä, niinpä kaivoin taas kaksoisneulan ja hurruuttelin sillä, hyvä tuli.

6 comments:

Mirri said...

Tuo paita suorastaa huutaa sitä kirjovaa konetta. Kuuletko?
(Pientä piruilua maanantain ratoksi)

Susanna said...

Mirri, ei saa kiusaa!!!! Mä olin kuulevinani joo, mutta päätin et se on vaan kärpäsen surinaa korvissani. Menis kauniit kirjailut hukkaan mekon alla :D (aika ponneton vastalause..)

Anonymous said...

Tosi hyvän näköinen tuo lohikäärmehattu!

Kati E said...

Ihanat noi lohikärmeshatut. :D

Anonymous said...

Ihania lohikäärmehattuja!

Soile said...

Lohikärmespiipat ovat kivoja, ja näyttääpä pipojen omistajakin tykkävään!

"Sarjatyönä" tehtyjen vaatteiden ongelma on se, että kaikki näyttävät samalta. Toivottavasti oman kersani hoitaja uskoo ettei kersalla ole joka päivä samat kalsarit jalassa, vaan niitä on useammat samanlaiset.