Friday, December 15, 2006

Log cabin socks 2.0

Toinen pari sukkia valmiina!
Voi että oli taas vaikeaa kuvata punaista. Ja vaikka ulkona oli valoisaa, kameran mielestä salamaa silti tarvittiin. No ihan yhtä epäonnisia oli kaikki kuvat, salamaa tai ei. Mutta onneksi picasalla saa helposti vähän muokattua värejä, nyt nää ei enää ihan säre silmiä :D. Oikea väri on perusjoulunpunainen.

Nämä sukat tein ihan ohjeen mukaan, paitsi alussa vain 5krs joustinta. Hassua kyllä, että ohjeen kuvissa on eritavalla tehdyt sukat, kuin mitä ohjeella saa aikaan! Siinä taitaa olla kaavio toisinpäin tehtynä kuin miten se sitten on piirretty.


Lanka on Novitan Sukkis, missä olikin aika huikea tekokuidun osuus. En kiinnittänyt siihen kaupassa huomiota, kun ajattelin että sukkalanka, no sehän on yleensä novitalla se 75/25% suunnilleen. Mut tässä oli yli 40 akryyl. Mut, jospa kestäisi sen ansiosta paremmin sit...

Ei ole yhtään joulufiilis. Kaikki muut höseltää laatikoita ja muuta, mä oon varmaan sit mattimyöhäisenä ens viikolla. Ei vaan tunnu siltä. Ja eipä sillä, ei ole kaapissakaan mistä mitään tehdä. Plääh miten tylsää.

5 comments:

Anonymous said...

Onpas kivat joulusukat!

Joo ei ole täälläkään yhtään joulua laitettu. Saispa ees siivouksen käyntiin...

tikru said...

Kyllä toi palmikko on aina palmikko. Piti jo aiemmin kommentoida rouvan ihania ompeluksia muksuille, mutku kiiiiiire on ollu karmiva. Nyt ehkä helpottaa taasen hetkeks..paitti et se joulu ois kans tulossa.

Anonymous said...

Mä olen kanssa varmaan ensi viikolla vasta mattimyöhäisenä laatikoita tekemässä... Tänään yritin ehdottaa miehelle että jos vaikka ostettaisi valmiina jotain laatikoita, niin ei... kyllä hän sitten vaikka tekee jos en minä! No, sopiihan se mulle niinkin, mies kun kuitenkin sen taidon osaa;-)

ihanat nuo punaiset sukat, pitäisiköhän mun kanssa tehdä tuollaiset... :-)

Kati E said...

Ihanat sukat. :DD

Ja mä kyllä teen laatikot vasta aatonaattona. Enkä suostu olemaan mattimyöhäinen enkä edes maija. ;)))

Susanna said...

Kati, niin mun mielestä kans on fiksuinta. Tietty se riippuu tilanteesta ja että mitä kaikkea muuta pitää tehdä jne. Mutta mun tarvii niin vähän tehdä (mennään mutsille aatoksi), että ihan turhaan mä niitä vielä väännän. Mut _jotain_ pitäs kuitenkin tehdä, tai tuntuu siltä :D Oikeesti hommat on hyvin hanskassa. For now...