Sunday, December 31, 2006

Näköeste

Ties kuin kauan on pitänyt hankkia jonkinlainen näköeste työhuoneen ikkunaan. En halua ikkunaa kokonaan peittoon tyyliin rullaverho, mutta jotain piti keksiä ettei naapurit aina näe että "taas se ompelee". Toisaalta parempi että ajattelevat niin, eivätkä tiedä että mä vaan surffaan ;). Sivuverhot oli tosi epäkäytännölliset kun kissat nuohosi pöydällä ja ne oli aina karvaiset, yöks. Mutta kun nyt käänsin työpöytänikin, niin eiköhän tää kappa saa olla rauhassa.


Mä olen niin huono valitsemaan sisustuskankaita. Joko teen vaistomaisesti jollain tavalla, tai sitten en keksi mitään, usein mun on vaikea sanoa onko joku asia hyvän vai huonon näköinen tai sopiiko jonnekin ym. Ja sit taas joistain jutuista vaan tietää. Mut koska mun uudenvuoden lupaus on opetella shoppaamaan vapautuneesti, ostin tätä kangasta miettimättä enempiä. Ja hei, kaks euroa, häviö ei ole suuri vaikka lakkaisin tykkäämästä ensi viikolla. Mut eikös ole kiva kangas! Kun vauhtiin pääsin, niin ostin vapautuneesti metrin kissakangasta mistä tulee jotain pussukoita tms.

Kaupungilla oli ihanaa. Kävin vain akateemisessa (ei mitään kivoja lehtiä), Anttilassa, ja pörräilin Kampin keskuksessa. Ostin ekan kerran vuosiin itselleni kalenterin, ja kalenterit tuli myös Jarille ja kotiin. Oli todella vaikea päättää eri seinäkalentereiden välillä. Olen yrittänyt päästä eroon Anne Geddes-ihannoinnista (varjopuolena voi olla uhkaava vauvakuume) ja ostin sit muumikalenterin, että on lapsillakin jotain kivaa. Yks taidekalenteri olisi ollut ihana, mutta siinä näkyi niin paljon tissiä ja pyllyä, ettei taida sopia kotiäidin keittiöön (siis lasten kantilta ajatellen). Ehkä pitää laittaa vaatekaapin oveen ;). Ja Hunksien kalenteriakin katselin, siitä olis osa mennyt Roosa-nauha säätiölle, mutta 19e... ja osa niistä kundeista on ihan yök.

Kohta raketteja (muut saa pistää rahansa taivaalle, me vaan katsotaan ;) ja sitten *köh* ehkä vaikka Simsiä... En mä mitenkään addiktoitunut ole, en. Mun hahmon nimi on Janne Näpsä ja sillä on meneillään pikku fling taloudenhoitajattarensa kanssa. Tosin viimeks se mimmi suuttui kun janne oli kotosalla kesken työpäivän ja alkoi pussailemaan pelkissä yövaatteissa, vaik toisen piti tehdä töitä. En ole uskaltanu katsoa mitä niille nyt käy. :D

Uutta vuotta odotellessa!

5 comments:

pirren said...

Tuo on hyvän näköistä kangasta. Itselläni on vielä opettelemista tuon "vapautuneen shoppailun" kanssa. Osaispa joskus jättää järjen kotiin ja ostaa sitä, mikä tuntuu hyvältä...

Teija said...

Turkoosi-ruskea näyttää kivalta yhdessä! Kaksi euroa...Luulin kuvasta että se on Finlaysonin kangasta! Kissakangas varmaan pääsee kuviin kans lähiaikoina? :D Hyvää uutta vuotta teidän perheelle täältä kauempaa naapurista ;)

Susanna said...

Pirre, joo mulla sama ongelma. Usein jää kivat tarpeellisetkin jutut ostamatta kun sitä vaan miettii "järkevästi".

Teija, kangas on aika paljon sen finlaysonin näköistä. Mut on siis ihan anttilan perusvalikoimaa ja oli normaalihintainenkin, 5e/metri. Kissakangas varmaan huomenna muotoutuu niin kuvailen sitten!

Kati E said...

Huaah, mä en edes osaa ostella ei-vapautuneesti. *hirn* Et taitaa enempi olla taito sulla kun mulla. :DD

Kiva verho on. Meille joulupukki toi Sims kakkosen ja sitä on hakattu aika ahkeraan tässä talossa. (Tai siis mä _en_ ole hakannut sitä, nuo muut vaan...)

Susanna said...

Kati, se on aika ahdistava taito ;). Ja on ihan tyhmää miettiä jonku kympin paidan edessä, että ottaako vai ei, kun sitten lankahyllyllä voi surutta mennä paljon enemmän rahaa tavallaan ihan turhaan (riippuu tietty mitä ostaa ;).