Sunday, February 18, 2007

Laskiaispullaa

Innostuin leipomaan pullaa. Yleensä en halua leipoa, koska pullaa tulee aina mielin määrin, enkä osaa olla syömättä. Ja ihan turha pakastaa, kuitenkin käydään Jocsun kanssa ristiretkellä pakkasessa joka päivä ;). Tämä pullan leipomiskerta oli monin tavoin positiivinen; naapuria ei hotsittanut tehdä, niin tein sitten heillekin pullat ja sain hyvän mielen. Toisen naapurin kutsuin illalla pullalle tyttöjensä kera, lapsilla oli oikein kivaa ja aikuiset paransivat maailmaa. Kivaa oli. Ja hyvä mieli tuli siitäkin, että söin vain kaksi pientä pullaa.
Kun kotia on puunattu koko päivä, leivottu pullaa ja puettu lapsia, niin on erittäin Täydelliset naiset olo. Yleensä on sit se Desperate Housewife -fiilis :D.

Nyt pitää vaan kumota lapsukaiset kylpyammeesta sänkyyn, sitten kyllä parkkeeraan sohvannurkkaan ja teen uudet tumppuni loppuun. Kymmenen päivää aikaa tehdä mun hamsterikuukauden tavoitevillapaita; hihat ja kaarroke puuttuu. Ehdin ehdin.

3 comments:

Anu said...

Kyllä sä ehdit!

Ihanaisia pullia:)

hihi said...

ton edellisen postauksen paidan kaula-aukko on huoliteltu tosi kauniisti, haluaisitko valaista miten se on tehty? hyviltä näyttää pullat :) ps. voihan sitä tehdä vaikka puolikkaan taikinan ;)

Susanna said...

Hihi, voi kiitos! Kaulus on leikattu resorista, 5cm leveä kaitale ja siitä käänsin reunat vinonauhantekolaitteella, kiinnitin nurjalle saumurilla, käänsin oikealle ja tikkasin kaksoisneulalla. Tuli tosi kiva, paitsi että olisi voinut olla ohuempi resori ;)

Puolikkaan taikinan teko tuntuu jotenkin tyhmältä ;) kiva leipoa kerralla enemmän..