Tuesday, June 26, 2007

Terassilla on ihanaa

Juu aina oon terassilla viihtynyt, vähän on vaan muuttunut terassin paikka ja etenkin oheistoiminnot ;). Seuraavana päivänä olo on kyllä yhä aika kohmeloinen, hartiat jumissa ja pää tukossa, mutta sentään siitä selviää nopeammin kuin ennen..

Melindalle tulossa paita Samoksesta. Ihan vapaalla suunnittelulla teen, saa nähdä mikä on lopputulos ja etenkin, riittääkö lanka. Vartalo-osa on kainaloissa ja toinen hiha kohta.

Lomaneulomisia pitäs miettiä. Sukkaprojektit huvittas, mutta ei niistä langoista mitä on. Ja toisaalta pitäs väkertää kaikenlaista muutakin. No pari viikkoa aikaa miettiä.

Novitalta ilmoitettiin, etten ole saanut lehteä koska en ole maksanut laskua jonka eräpäivä oli 1.12.2006. ????? En tajua. Ei mulla yleensä jää laskut maksamatta, tai ainakin tietoisuus niistä on sitten piinaava. Mutta että puoleen vuoteen en ole edes törmännyt koko laskuun, tuntuu ihan mahdottomalta, etenkin kun paperit on kaikki kahdessa pinossa, hoidetut ja hoitamattomat, ja jatkuvasti pinoja plärään. Outoa. Mutta jos tosiaan selviää että en ole sitä maksanut, niin saa kyllä jäädä koko Novita sitten, en mä siitä niin paljon tykkää että uusiks tilaisin.

Nyt kaavoitussavotta, varasin perjantaille 3h ompeluaikaa :D

10 comments:

AnneM said...

meilläkin valmistui juhannuksena terassi, tosin vielä tekemistä on, mutta siinä on ihanaa katoksessa istuskella ja neuloa :D Minäkin aloitin tuollaisen simpukkahatun, saas nähdä milloin valmistuu.

thiire said...

Novitan lasku tuli muuten sellaisessa oudossa kuoressa, joka oli mullakin menossa roskiin. Ihan suuri ja mainospostin näköinen, ja sisällä lippulappu.
Ps. Et ole menettänyt mitään, ellet sitten sikana diggaa merimiespaidoista.

Susanna said...

Thiire, niin voihan se olla että on menny roskiin. Kun en tosiaan muista koko laskua. Joskus joulun alla oli kyllä muistaakseni puhetta, että monille oli tullut lasku muttei lehteä, mutten muista tuliko mulle. Lehti tuli kuitenkin, ja klubin jäsenyys on voimassa, niin hieman outoa. Mut ihan sama, monestihan se on jo pitänyt perua kun tosiaan se sisältö on mitä on, niin käyhän tämä näinkin.

Sahrami said...

Nettipankista voi kyllä selata taaksepäin vuoden verran, jos haluaa tarkalleen tietää, onko maksettu vai ei. Mutta kannattaako novitan takia...

Meille tuli just ukaasi laajakaistafirmalta, että katkaisevat yhteyden, jos ei laskua makseta heti - karhu oli lähetetty päivä eräpäivän jälkeen (ja eräpäivä sattui olemaan viikonloppuna). Lohduttelin miestä, että olen mä sen laskun maksanut, mutta laajakaistaa pitkin kestää noi operaatiot sen verran kauan, ettei pe maksettu lasku ehdi maanantaiksi perille...

Susanna said...

Sahrami, joo, voishan sitä selailla. Mut mä maksan niin sekaisin eri tileiltä (sveitsin tili, oma tili, kullan tili jne :D), että olis siinä hakeminen. Mut kyllä mua kiinnostaa kyllä, että enkö tosiaan ole maksanut. Tuntuu ihan mahdottomalta että vain unohtaisin, yleensä kaikki maksamattomat hiertaa omaatuntoa syvästi :D.

Tuazophia said...

Olisko nyt lähipäivinä pitänyt tulla Novita-lehti? Ei ole mullekaan tullut, vaikka olen varmasti maksanut laskun.

Susanna said...

Tuazophia, ei olis pitänyt. Mä vaan just huomasin etten ole saanut kevät-numeroa ollenkaan :D.

Tuazophia said...

Ah-jaa, no sitten. Vaikken kyllä muista itsekään saaneeni lehteä aikoihin... Ehkä se kuitenkin oli kevätlehti viimeeksi. Neljännesvuosittain on kuitenkin aika harvoin.

Heidi said...

Onkos samoksessa noin hienoa uutta sävyä??? =) Wau!

Anu said...

Ihanaa, kun jaksaa ensin rehkiä kaavojen ja leikkuun kanssa, ja sitten saa ommella putkeen ilman tylsiä välitöitä:)