Thursday, June 21, 2007

Tähtipaita

Muutamaan kertaan yritin piirtää uuden Ottobren hienoa lentsikkaa sabluunaksi, mutta ei onnistunut. Monimutkaisia yksityiskohtia on vaan mahdotonta leikata kontaktimuovista siististi, täytyy hommata suihkutettavaa liimaa ja tehdä ohuemmalla paperilla sabluuna. Tein sitten lentsikan sijaan tähden, painoin sen ruskealle kankaalle ja tikkasin kiinni paitaan.
Paidasta uupuu vielä kaulus ja hihansuut, haluaisin laittaa ruskeat resorit mutta sitä ei tietenkään ole. Ehkä tyydyn oranssiin sitten, säästyy nekin rahat. Sitten paita pitäisi vielä pestä, jolloin ruskea kangas hieman purkautuu ja printistä tulee tosikiva :D. Toivottavasti sitten ei enää häiri niin paljon että tähti ei ole ihan suorassa (niinkuin sitä kukaan ehtisi huomaamaan liikkuvaisen pojan päältä).

Kuvakin on taas tuollainen sävyttynyt. Voi hitto että ärsyttää. Miksi tästä maailmasta on tullut tällainen, että kaikki kalliitkin jutut kestää vain sen vuoden kaks? Me nähtiin suuri vaiva ja maalattiin ja koristeltiin Jocsun vanha pyörä Melindalle (siitä tuli muuten aivan ihq!!), ja nyt sit huomasin että sen rengas on kulahtanut ihan halki, eikä sitä pysty korjaamaan. Ja uusi maksaa niin paljon että sitten onkin mennyt jo enemmän rahaaa kuin uusi pyörä maksaisi. Kyllä se vaan on muissakin jutuissa näköjään niin kuin lastenvaunuissa: osta uutena, käytä jonkun aikaa ja myy eteenpäin vielä kun ovat ehjät. Saa aina rahat seuraaviin eikä tarvi kokea hajoamisen vitutusta... Ja mikä parasta tietysti, saa säännöllisesti uudet vaunut ;).

Nyt mä jatkan siivoilua ja Novitan etsintää. En käsitä miksen löydä uusinta numeroa, yleensä mulla on kaikki lehdet kyllä parissa tietyssä paikassa. Oonkohan mä edes saanut sitä?? Blogia selasin niin en ainakaan ole maininnut sitä ollenkaan kevään aikana. Kun katselen kuvia klubin kautta niin tuntuu ainakin niinkuin en olisi ikinä edes nähnyt niitä... Outoa..

3 comments:

Koukuttaja said...

Novita on kuulemma vaihtanut jotain jakelijaa tai mikä olikaan. Munkin piti kysellä lehden perään joskus alkuvuodesta ja se tuli tositosi myöhässä. Kannattaa siis kysellä sieltä Novitasta päin, jos ei löydy, eiköhän se sunkin kappale ole jääny matkan varrelle.

Kati E said...

Ihana paita! Tosi kiva!!! Miten sä jaksat???

Anonymous said...

Koulussa voit varmasti valottaa painoseuloja. Ei tarvitse leikellä :)
-hanka