Saturday, October 06, 2007

Onks kivat?

Nää ei oo ne kalliit, vaan kolme kertaa halvemmat. Enkä näitä vielä ostanut, kokeilussa vasta. Mitäs tykkäätte? Jarille sanoin, et mieti kuule tosi tarkasti nyt mitä sanot, että pelissä on 300 euroa :D. Mä itse mietin, että sillä 300 eurolla saisi aika paljon kaikkea muuta kivaa. Niinkuin vaikka akvaarion. Tai Janitan saappaat ja muuta kivaa vaatetta. (Joku voisi myös sanoa, että kannattais ehkä muistaa että sitä rahaa siis ei ole oikeasti olemassa, mutta toki mä koen että jos säästän 300e voin sen myös johonkin tuhlata eikös juu...)
Photoshopin irtopuuteri on jotenkin paljon tehokkaampaa ku mun oma ;).

Mulla on ollut tänään tehokas päivä, oon siivonnu ja lenkkeillyt ja lapsia on ollut hoidossa ja muuten vaan kylässä ja ulkonakin oltiin neljä tuntia. Päivän päätteeksi kävin naapurin kanssa tunnin lenkillä, kolmas kerta tällä viikolla jo!

Greenday kauluksessa. Rogue vailla vetoketjua. Yhden viime vuotisen ponchontekeleen purin kun totesin etten ikinä sitä tahdo enää pitää. Sain siis kaksi kerää punaista Ainoa ihan ilmaiseksi. Mikä lie päässä kilahti kun jaksoin purkaa, oikeasti olisin heittänyt menemään mutta hyvä näin, että joskus kilahtaa positiivisessakin mielessä..

No jos menis sen greendayn pariin. Kaksmeganen yhteys ei kykene suoriutumaan netin ja xboxin pyörittämisestä samanaikaisesti, mikäköhän hitto siinäkin muka on. Vistan myötä netti muutenkin on niin pirun hidas. Huomiseen.

13 comments:

.k said...

Kauniit!

tikru said...

Tosi tyylikkäät. Sopii.
Ootko säätäny selaimen latautumiset tappiin, seki auttaa jos yhteys hidastelee, es vähän. Jos sisi firefox käytössä.

Susanna said...

tikru, e-en kai. Täytyypä tarkistaa, en ole nyt katsonut edes asetuksia ku latasin firefoxin tälle vistalle. Mut on tää ongelma aina ollut, tai lähinnä se näkyy pelatessa, että peli katkeilee ja hidastelee. Ja sit alakerrasta kuuluu "prkl älä lataile siellä!" ;)

laura koo said...

Heii, älyttömän hyvältä näyttää nuokin! :)

Ixu said...

Kauniit on pokat!

Ja siitä käyttiksestä... Sanokaa nyt jo Hasta la Vista sille koneelle... Voitte hyvällä lykyllä saada siitä vielä sen verran mitä jokusen vuoden vanha mac kustantaa. Mies tekee ihan oikeasti hirvittäviä moniraitaäänityksiä vuodelta 2001 olevalla PowerMacilla sellaisia joissa kolmisen vuotta sitten hankittu puuCee hyytyi ihan täysiä.

Jatta said...

Tosi upeat pokat! Pakko kai hankkia itsekkin uudet, hukkasin omani vuosi sitten ja ne oli uudet ja maksoi 600 euroa ja ja ja.. Vieläkin korpeaa niin paljon että oon menny piilareilla ja vanhoilla rilleillä tähän asti.

Maijamirjami said...

On hyvät, siitä vaan! Ja nytpä tiedän keneltä Jocsu on perinyt ne hurmurinsilmänsä... :D

mirzu said...

Mun mielestä noi on täydelliset ! :) Itselle tulossa saman tyyliset muutaman viikon sisään, oli niilläkin hintaa :s Linsseineen ja opiskelija-alennuksineen jne maksoi silti yli 380e.. :p

Vilma said...

Hyvät on, ota ne!

Mielikuvitusraha (ts. olematon mutta halvemman ostamisella ansaittu) on kyllä parhautta. Sen avulla voi oikeuttaa monta tulevaa ostosta, koska "niiden lasien kanssa tuli säästettyä kuitenkin niin paljon". ;) Mun mies ei kyllä ihan allekirjoita tätä mun logiikkaa, mutta ei se mitn, mulle tää toimii. :D

thiire said...

Vähänks on hyvännäköiset ja vähänks sä olet laihtunut!

Sanni said...

Sopii ku nenä päähän, upeat!

tikru said...

http://koodari.tripod.com/id15.html
esmes tuolta löytyy ohjetta firefoxin virittämiseen.

Koukuttaja said...

Ihanat! Ja sä olet kaunis!