Friday, December 28, 2007

Basket case

Täällä on lomailtu ja neulottu sukkia. Polvisukka eteni nilkkaan ja aloin etsiä toista settiä puikkoja että saisin toisenkin sukan aluille, muuten jää kesken. Ei meinannu puikkoja löytyä, kunnes ne pilkotti hyllyn uumenista kera sukan. Täytyy nyt sitten tehdä ensin se loppuun...
Kaunista kaunista, mutta raitojen neulominen, tai siis lähinnä niiden lankojen järjesteleminen, on kyllä ärsyttävää (halutessasi vaihda sana mieleiseen ärräpäähän, itse sanoisin perseestä, mutten tahdo kiroilla ku tontut voi olla viel lähellä).

Eilen alkoi minisarja Kidnapattu, mikä vaikutti mielenkiintoiselta mutta vähän ehkä sekavalta. Tai sit olisi pitänyt pitää paremmin katse ruudulla. Mutta mukana on iki-ihana Dana Delany! Ih! Kuka vielä muistaa China Beachin?? Mä olin ekalla esityskerralla kyllä ihan natiainen, mutta tykkäsin Danasta jo silloin. Toiset ne vaan kaunistuu vanhetessa, höh.

Päässä soi Tuula Amberlan Tyttö kampaa märkää tukkaa, taidan mennä juomaan lasillisen vanhaa invalidi porttoa ja sitten tuutimaan....

8 comments:

.k said...

Uuh! China Beach!
On muuten ollu se tunnari etsinnässä jo monenmonta vuotta!

sade said...

China Beach, ihana! Minä myös muistan katsoneeni silloin ensimmäisellä esityskerralla, vaikka aika lapsonen olen minäkin silloin ollut. Ihanuus-tunnari löytyy monilta Diana Ross (ja Supremes) kokoelmilta. Just viime viikolla tunnelmoin sitä kuunnellen.

Paula said...

Pakko tarttua tuohon "eilen alkoi", kun siis onhan tuo sarja pyörinyt jo muutaman viikon verran, ehkä joku 4-5 jaksoa ainakin on jo tullut. Että jos siis vasta nyt aloit seurata, niin ei ihme jos vaikutti vähän sekavalta :)

Susanna said...

Paula, oikeesti?? No mä ajattelinkin että hieman sekavahko ensimmäinen osa. Miten mulla on mennyt ihan ohi!! Kiitos tiedosta...

Villasukka said...

Just olen ajatellut näinä pitkinä pyhinä kun mitään hyvää ei oikein tule telkusta, että china Beach saisi tulla uudestaan - se oli ihana!

huopatossu said...

oih china beach oli silloin joskus uutena ihana sarja. Kun se tuli uusintana yritin sitä seurata mutta hohto oli jo kadonnut..liekö sitten ikä synä vai mikä. =) Ihana neule.

Susanna said...

Huopatossu, joo mä en myöskään päässyt uusintakierroksella oikein makuun. Milloinkohan se tuli ekan kerran, olis kiva tietää minkä ikäinen sitä oikein on ollut silloin.

KirsiÄr said...

Olisko joskus ysärin alussa? Kommuunissa katseltiin. Dodger, mmm..