Tuesday, February 26, 2008

Innostus

Ensimmäisen kerran iäisyyksiin koin sen ihanan tunteen, kun yhtäkkiä tajuaa miten just tietystä kerästä tulee just tietty malli, ja sitten sitä tiettyä kerää etsitään kissojen ja koirien kanssa ja ohje tulostetaan koska aiemmin tulostettua ei löydy ja puikotkin katoaa. Vaikka olenkin lähes toimintakyvytön ja jonkinlaisen migreenin tai vastaavan kourissa, sain tämän aikaan kahdessa illassa! Minä, joka annoin viime äitienpäivänä äidille parittoman sukan lahjaksi, enkä vieläkään ole saanut aikaan sitä toista sukkaa.
Malli: Knittyn Tychus Jennin innoittamana. Ja luottavaisesti laitoin minäkin suosiolla enemmän silmukoita (42) ja hyvä tuli.
Puikot: 4,5mm addit
langat: Ruskea Grignascon Flavia baby ja Drops alpaca, molemmat kaksinkertaisena ja en tiiä paljonko meni. Reilusti alle kerä Flaviaa ainaski.
Jocsulla menee nykyään nää poseeraamiset vähän hullutteluks. Mut onhan tässä jo viis vuotta kuvailtu kiiltokuvapoikaa, niin että saa sitä särmääki vähän tulla ;).

***
Pitäs varmaan huomenna raahautua lääkäriin. Ajatuskin kouluun heräämisestä tuntuu aika huteralta, en tiiä. Päätä särkee vaikka mitä tekis, ja väsy olis koko ajan. Väsymystä on jatkunut jo kolmatta viikkoa, vaikka olen kyllä nukkunutkin, paljon. Ja olen liikkunut, ulkoillut ja venytellyt, ja syönyt rasiallisen buranaa. Luulin ensin että kouluun paluu vaan otti voimille, mutta viikon loma ei auttanut yhtään. Plääh ja perkele. Nii ja ennen ko kukaan ehtii ehdottaa, niin en oo raskaana, onneksi.

Öitä!

8 comments:

tikru said...

huippu. voimia.

Pirkko said...

Kuulostaa b-virukselta. Tai ainakin mulla oli joskus vuosia sitten just tommonen.

Susanna said...

lähteekös b-virus lääkäriä näkemättä? Pääsin mä sentään kouluun asti. Vähän on kyllä hutera olo, mut en tiedä johtuuko se aikaisesta heräämisestä vai muusta :D:D.

Anonymous said...

Tarvitsisitkö tujummat lääkkeet päänsärkyyn?
Minulla oli vuosi ajoittain "kolmen päivän pääsärkyjä", joihin ei käsikauppalääkkeet tehonneet. Sain sitten vihdoin mentyä lääkäriin, ja nyt on kolmet tropit odottamassa. Vain yksiä olen käyttänyt ja jo yksi tabletti tehoaa ...

taru said...

oivottavasti voit jo paremmin! Mulla oli pari vuotta sitten vastaava virus, veto oli täysin pois viikkoja!
Onko viikonloppu muuten jo varma, siis että mennääks vai eiks mennääks?T

Elli said...

Oi hattu hattunen ihana! Mun ois vähän niinku nyt pakko tehä kans. ;)

Koita tervehtyä pian!

muoriska said...

C-vitamiinia ja rautaa kehiin..

Anonymous said...

Ihanat kuvat, elämänilo ihan lensi niistä tänne!
Katja