Saturday, June 28, 2008

Lomapläjäys

Olin kolme päivää töissä siellä nimeltä mainitsemattomassa suuressa kangaskaupassa. Ihan puhki nyt. Ja täydellisen hämmästynyt siitä, että ko kaupan huonon palvelutason syy ei olekaan osaamattomuus/ammattitaidottomuus, vaan silkka evvk ja huonosti organisoitu tapa toimia. Ja pikkuisen kirpaisee, että vaaditaan asiakaspalvelukokemusta, mutta sitten kun se kokemus ei olekaan kaupan puolelta, niin annetaan pohjapalkka. Ja sitten pomo sanoo tokana päivänä, että sun asiakaspalvelu on kyllä niin mieletöntä, että sitä on oikein ilo seurata. Ja palkkaa sais saman vaikka pyöris ku puolukka siellä eikä koskaan hymyilis. Elämä on joo...
Paita kutistui pesussa liian lyhyeksi, niin leikkasin kaarevasti yläreunan pois ja pistin resorikaitaleen tilalle. Tuli ihana ja just tarpeeks pitkä.
Kuvassa myös mun uus rakas mikä tuli mukaan stokkalta. Ihana!!
Olin aamulla toimeton ja ompelin Jocsulle uudet housut reissuun mukaan. Kaava jostain Ottobresta, olen tällä tehnyt ennenkin. Sivuilla valehalkiot. Kangas on aivan ihanaa Hilcon batiikkivärjättyä puuvillaa, mikä hämmästytti hinnallaan, 11e metri!! Tätä lisää....
Meillä ei enää kysytä koska mennään muumimaailmaan ja milloin pitää taas mennä tarhaan. Viikkokalenteri sai jatkoksi lomakalenterin, mikä laitettiin jääkaapin oveen niin että voi käyttää tarvittaessa magneettejakin. Eiks ole ihanan tyhjä kalenteri!! Laitetaan sitä mukaa tarroja kun keksitään mitä milloinkin tehdään, mut mitäpä noita pikkureissuja etukäteen suunnittelemaan.

Tänään lähdetään Ruotsiin, ja voitais vaikka jäädä sinne, kun ihan näin prideviikon kunniaksi Ruotsin siirtolaisvirasto on tehnyt ennakkopäätöksen, jonka mukaan homoseksuaalisuus voi riittää oleskelulupaan Ruotsissa. Ruotsissa olisi varmasti kivempaa ku täällä! ;). Tultiin sittenkin takaisin kun ei löytynyt ketään kivaa Görania tai Isabellaa seuraks ;)

Mukavaa viikonloppua!

4 comments:

tikru said...

:)
Kangaskaupoissa, isossa nimeltämainitsemattomassa, ketjuliikkeessä (?) saa täällä hyvää palvelua, mutta muutamassa muussa paikassa on tehny mieli repiä tekemättömät pelihousut.. ja usein oonki marssinu pihalle ostamatta mitään just aspan takia.

Osut varmaan ku nyrkki silmään, tai siis :)) juu nou.. ootko keskustassa ja töissä ens viikolla?

Annika said...

Onpa hyvä idea tuo resorikaitale! Pitääkin pistää muistiin, oma kaappini on täynnä liian lyhyitä kittanoita paitoja...

Silmukatti said...

Vaikka se elämä ja palkka onkin sitä, jaksa silti hymyillä ja olla oma itsesi. Lupaan että se tulee vielä sinulle ihan varmasti takaisin, tavalla tai toisella.
Tiedän sen kokemuksesta. 16-vuotiaana (melkein 20 vuotta sitten)sain samanlaista palautetta pomoltani, sanoi mm. että "kyllä susta vielä kauppias tulee". Se ja ne fiilikset kantaa hedelmää vielä tänäkin päivänä. En ole ihan kauppias, mutta yrittäjä kuitenkin. Ja onnellinen sellainen.

Susanna said...

Tikru, en oo keskustassa enkä töissä, mut muuten kyllä maisemissa :D.

Silmukatti, juu jaksan toki, tämä nyt on vain väliaikaista rahapulan korjausta. Mutta kun on 10v hymyillyt ilman suurempia kiitoksia, niin kyllä sitä miettii että kannattaako. Siksi musta tuleekin yrittäjä, saa itse sanella pelisääntönsä.