Tuesday, June 03, 2008

Ruutua

No niin, nää on mun ahdistuksen purku -ompelukset vol 1.
Veli pääsi synttäreille ni sisko sai ranskalaisia. Panta on tehty jonki vanhan ottobren (okei, kevät 2003) kaavalla, ja se on mun mielestä liian leveä, kaavoitin heti uusiks ja niitä on nyt tuloillaan.
Mekkonen on 1/08 lehdestä, sama malli millä tein ajat sitten toisenkin mekon. On kyllä isokokoinen mekkonen, ja joku tossa tökkii, ehkä se että se on niin löysä ylös asti. Täytyy vähän modailla, muuten tää on mitä loistavin malli.
Rusetti on vain kiepsautettu olkanauhan ylijäämistä, kun rusetti kuulemma piti ehdottomasti saada. (kun kysyin mitä vaatteita neiti tarttis, hän sanoi, että sellaisia missä on sitten rusetti...).
Hintaa mekolle ja pannalle 1,8e. Ei paha. Ja ihan oli normaalihintainen kangaskin; vichyruutua eurokankaan verho-osastolta ;).

***
Tänään olin opiskelemassa miten nettikaupasta tehdään toimiva ja tulosta tuottava. Mihkäs kurssille sitä seuraavaks menis?? Vai pitäskö ihan keskittyä työn tekemiseen, kaiken suunnittelemisen sijaan?

5 comments:

Anonymous said...

hei minne se pussukkaohje hävisi? oli niin nättejä että halusin tulla tarkistamaan miten ne tehtiinkään, nyt kun on kangastakin :)

tsemppiä firmallesi :)

Susanna said...

Nimetön, sorry se ei ole vielä valmis! Mulla tuli pari kiireellistä työtä tähän väliin, yritän saada sen ohjeen tänään tai huomen esille!!!

taru said...

heipsan, jotenkin vaan jostain eksyin sivuillesi ja ovat oikein kivat! Tykkään ommella ja muutenkin käsitöistä, mutta nyt on vähän vähentynyt kun on tuo 4kk tyttö hoivattavana ja ihmetyksen aiheena :) Laitan nyt kuitenkin oman sivun osotteen vaikka ei sitä oo päivitetty tänä vuonna ollenkaan, mutta muutama kuva omista tekeleistä löytyy...

Anonymous said...

Heippa!

Kiitokset ihanasta blogistasi! Käyn usein katselemassa mitä kaikkea olet saanut aikaan (ja ihmettelen millä ajalla teet niitä..). On ilo seurata sitä, että jollain riittää tarmoa ja intoa ja jaksamista opiskelun, perheen ja kodin hoitamisen lisäksi tehdä itse noin suuressa määrin kättentöitä.

Hyvää kesää!

t. Hanna

Susanna said...

Taru, kiitos! Kannattaa harjoitella miten vaavin kanssa saisi käsitöitä tehtyä, se kuitenkin on ihan mahdollista. Kun melinda oli vauva mä ompelin usein niin et se nukkui sylissä, ja Jocsu leikki pöydän alla. Tosi ergonominen asento muuten oli :D.

Hanna, ihanaa että viihdyt täällä! Kaikenlaista sitä ehtii kun on tahtoa. Mutta näkisitpä mikä kaaos täällä joka toinen päivä on!