Wednesday, March 18, 2009

Helppo kohde

Helmikuun lopuilla Merja etsiskeli siivousintoa ja esitteli ostamiaan uusia pesuaineita. Päätin siltä istumalta että noita purkkeja on saatava. Näistä huokuu sellainen "siivous on kivaa" -fiilis, JA aineet on ympäristöystävällisiä ja tuoksuu hyvältä, eikä lähde taju niinkuin tolupilvessä siivoilun jälkeen. Itselleni perustelin näiden ostamisen välttämättömyyden sillä, että ne nostaa elintasofiilistä ja yleistä tyytyväisyyttä ja saan inspiksen siivota, kaikille muille perustelin valintaa ympäristöarvoilla :).

Kävi vielä niin onnekkaasti että näitä myytiin Siljan gift shopissa, ei aavistustakaan oliko kallista vai edullisempaa kuin maista, mutta eipähän tarvinnut lähteä etsimään muualta, ja sai viimeiset kruunut käytettyä tehokkaasti.
Virallisesti olen edelleen lehtienostolakossa, mutta olen onnistunut luomaan tekosyitä ostaa Olivia, Trendi ja kevään Marie Claire Idees. Tylsyys, mikä ihana tekosyy :). Marieta en ole päässyt vielä edes selaamaan, kun bussimatka menikin Lily Allenia kuunnellessa ja sitten lehti unohtui kouluun.

Mulla on tässä käsillä viimeiset kouluviikot, ja arvatkaa, Jocsulla on vesirokko! Siis voi kirosana! Terveysneuvonnasta rohkaisevasti kerrottiin, että sellainen viikko yleensä menee että voi palata eskariin. VIIKKO x 2 lasta = 2 VIIKKOA. Ja tähän lisätään että Jiin käytännössä ainoa työntekijä meni katkomaan kätensä, niin ei mitenkään voi edes palkatta olla pois töistä. Elämä alkoikin olla liian mukavaa ja soljuvaa! (ja huom. en valita, ainoastaan ahdistuneesti huokailen. Oikeastaan, en edes ahdistu. Niin makaa kuin petaa, ja mä tyhmä menin nauttimaan elostani vähän aikaa, tässä sitä ollaan taas :D)

Onneksi ens viikolla jatkuu Gossip Girl ja pari muutakin kivaa, on edes joku rinnakkaistodellisuus minne paeta.

**
Menemme maalaamaan nukkista :).

9 comments:

-miu- said...

Voi ei. Ei varmastikaan lohduta, mutta meillä oli viime syksynä nyt jo legendaarinen "seitsemän viikon vesirokko", 4 lasta jotka sairastivat sen peräperää. Poikakin oli 2 viikkoa poissa koulusta, kun aina löytyi vielä joku näppy, joka oli vielä vesikellolla. Siinä meinasi äipältä pä hajota, kun liki 2 kk oli neljän seinän sisällä.

Toivottavasti teillä menee nopeammin ohi, ja tsemppiä loppurutistukseen!

Sahrami said...

Mulle soitti just tänään nuorimmaisen pph, että pojalla on 38,9 kuumetta... No ei kun kotiin, eilen oli kotona 9vee esikoinen alilämpöisenä.

Lohdutukseksi voin kertoa, että meillä esikoisella vesirokko kesti kolme päivää, josta kuumetta oli ehkä kaksi tuntia. Sit oli viikko taukoa (ja mahatauti) ja seuraava vesirokkopotilas. Taas vajaa 2 viikkoa taukoa ja uusi potilas...

voimia, ei oo kivaa.

KirsiÄr said...

Jos se voi tapahtua, se tapahtuu.

Mutta positiivista: koulu kohta suoritettu. Ei vaikuta aikuiskoulutus yhtään sen fiksummalta kuin vuosia sitten kun itse olin siellä järjestävällä puolella mukana. Jotain siinä on sellaista, että se on vaikea saada toimimaan. Tietty heterogeeniselle porukalle on haastavampaa räätälöidä koulutuksia, mutta luulisi tuon asian edes vähän parantuneen. Eipä.

Susanna said...

mun veljellä oli kaks näppylää ja meni hetkessä ohi. Sisko ja minä sitten kärsittiin urakalla :D. Toivotaan nyt et menee ohi pian.

Kirsi, mun koulutus on peruskoulutusta, eikä ole räätälöity aikuisille ollenkaan, vaikka kaikki sellaisia olemme :D. et viel kivempaa. Aina kun valitetaan jostain niin vedotaan siihen että kun nämä on suunniteltu 16 kesäsille niin ei voi mtn... On kyl opettajallakin mennyt hermo kaikkeen, useimpina päivinä hän ei sano koko päivänä mitään minkä voisi tulkita opettajan puheeksi :D. Saadaan tehdä mitä halutaan, tällaista ihme hengailua. Yleisimmin meitä on aamulla paikalla neljä ja ruuan jälkeen sitten loput kymmenen :D

Stricker said...

Pikaista paranemista ja toivomus, että pysyy vain yhdessä potilaassa! Mulla olis tarjolla angiinapotilas, joka myös sotki koko loppuviikon suunnitellut kuviot ja eniten harmittaa, että ulkona on mielettömän ihana auringonpaiste ja me vaan kökötetään sisällä.

Susanna said...

Stricker, eei angiinaa kiitos :). Sehän se on kurjaa joo että kököttää vaan sit sisällä. Luulen, että kurjuus maksimoituu lasten ollessa kipeä, koska sitä on kuitenkin huolissaan ja kaikista kurjintahan on että lapsella ei ole hyvä olla. Tulee sitten vali-valitettua jokaisesta asiasta samoin tein ;)

-maria- said...

Milloinkas te Siljalla olitte, ettei vaan olla oltu samaan aikaan?

Susanna said...

Maria, viime viikonloppuna, Tukholmassa. Oltiin kahdestaan Jiin kaa ;)

-maria- said...

Ok! Sitten me taidettiin lähteä teidän jälkeenne heti, eli oltiin su-ti risteilemässä koko remmin voimin, Tukholmassa mekin. Aika ex tempore lähdettiin, kun todettiin, että jotain äksöniä on kiva talvilomalla kuitenkin olla.

Tsemppiä vesirokon nujertamiseen! Meille se saisi nyt tulla, kun vielä olen kotosalla... Ei oo toistaiseksi yhdelläkään lapsista ollut, voisi nyt käydä sitten kaikki läpi.