Sunday, March 29, 2009

Kuvia pimeästä

Kynttiläkruunu valaisee niin paljon ettei edes huomaa valojen puutetta. Kuvista tulee kynttilän valossa huojuvaisia ja epätarkkoja, mutta tunnelmallisia.

Rappusissa oli näin pimeää.

Itsestään saa pimeässä vähän parempia kuvia kuin muuten :D

Keittiö on kaunis yhden tuikun valossa.

Tällaiset tempaukset saa ajattelemaan. Varmasti jokainen osallistuja on miettinyt ainakin ohimennen näitä samoja asioita kuin minäkin. Voiko tietokone olla kuitenkin päällä, entäs tv? Pimeyden keskellä kuulee yhtäkkiä kaikki ne äänet mitä tulee niistä sähkölaitteista, mitkä vielä on päällä. Jääkaappi hurisee, astianpesukoneessa vielä huuhtelu kesken, kuivausrumpu pyörii, lasten yövalokin pitää jonkinlaista pientä ääntä. Olisi kamalaa elää ilman sähköä.

2 comments:

Tuazophia said...

Minä ratkaisin asian niin, että pidin tietokoneen päällä, mutta telkkari oli kiinni. Usein kun ovat samaan aikaan auki - turhaan eivät kuitenkaan, mutta kun on monta ihmistä, niin riittää meitä joka laitteelle. Olen kyllä yleensäkin tarkka valojen ja laitteiden sammuttelussa.

Merja K said...

Nolottaa tunnustaa, että unohdin koko jutun :( Olen kyllä tarkka valoista ja laitteista jokapäiväisessä elämässä, mieheni on vaan melkoinen sähkötuhlari.

Iloista alkavaa huhtikuua!