Saturday, April 04, 2009

Kevään värit

Jocsulle tulee tänä kesänä paljon tämän värisiä vaatteita. Tän tekemisessä vähän ylpeys kävi lankeemuksen eellä, napitushalkio ei onnistunut ihan niin hyvin kuin olisi ehkä pitänyt. Seuraavaan sit... Lapset yrittää kovasti työllistää mua nyt, kun "Onnellisen vauvan unipusseja" ei ole enää koko ajan työn alla. Uudesta Tildakirjasta pitäisi tehdä Jocsulle noita millä on "musta upea noidan hattu eikä tollanen tylsä" ja Melindalle pupu jolla on korvat pystyssä ja mielellään kolme erilaista mekkoa kun ei vaan voi päättää mikä kirjan mekoista on kivoin :D.


Tänään mä vihdoin pääsen aloittamaan hathajoogan. Sen verran on tullut käytyä erilaisilla tunneilla, että ei ole enää ruusunpunaiset haaveet; peace and tranquility ei tosiaankaan tule mitenkään automaattisesti, ainakaan ilman verta hikeä ja kyyneleitä :D. Mutta ainakin täällä on nyt oikea joogaohjaaja eikä seinän takaa kuulu viereisen huoneen bodypump-musiikki :D:D.

2 comments:

Marika said...

Kiitos visiitistä blogissani ! Ajattelin edelleen roikkua täällä blogistaniassa ajoittain mutta halusin siirtyä "näkymättömäksi" siviilipuolen asioita, jopa ihan käsityönikin. Kun on apinana suht pienellä paikkakunnalla jonkun aikaa, tulee kai vainoharhaiseksi.
Piristävän värinen paita Jocksulle !! Ja alimmainen kuva on kaunis. :-)

Anonymous said...

Hatha on minunkin lsjini. Ja onhan se toisinaan sellaista että "nyt nopeesti rennoksi!!"-oloa. Mutta ah mikä tunne kun saa pään edes muutamaksi minuutiksi tyhjäksi.

KirsiÄr vieraalta koneelta eikä viitsi kirjautua