Wednesday, April 15, 2009

Tasapainoa hakemassa

Mun elämässä on yksi ihana, rakas ihminen, joka on just niin oikeaa seuraa sellaisena päivänä, kun tietää jo aamulla, että jos nyt en nouse niin tähän jään. Ja miten hän tietääkin jo tekstarin sävystä, että nyt jätetään muut hommat ja tehdään aikaa. Ei tarvitse selitellä, kummankaan. "Kyllä se siitä" on ihan pätevä, mutta kovin kliseinen ja lattea lause. Joskus on hyvä jättää teeskentelyt hetkeksi, katsoa silmiin ja todeta, että ei se siitä. Ei se tosta vaan siitä parane tai muutu.


Hetken mielijohteesta tai vanhasta tottumuksesta, tavattiin Töölöntorin laidalla jo legendaarisessa Tin Tin Tangossa. Sinkkuaikoina siellä istuttiin usein, parannettiin krapulaa ja maailmaa ja pestiin samalla pyykit takahuoneessa.
Näkymä terassilta. (Terassi! Lämpölamppu! Fleecepeittoja!) Ihmiset ei vieläkään ole oppineet, että Töölöntorin laitaan kun parkkeeraa, saa sakot aina. Parkkipirkot kiertävät torin, sakottavat, käyvät kahvilla ja tekevät uuden rundin, ja se kierros kestää muuten kauan.

Vanhoina hyvinä aikoina käytiin ensin Adlonissa jumpassa ja sitten Tinttiin omena-briepatongille. Nyt siirryttiin suoraan patonkivaiheeseen :).

Bussipysäkillä. Tällainen olo olikin koko päivän, vaikka oikeasti oli jo tiistai.

Olen iloinen että oli kamera mukana. Iloinen että laitoin sen tekstarin. Ja hyvin, hyvin iloinen myös monista muista asioista mitä sain hoidettua päivän aikana.

Kyllä se siitä.

5 comments:

ilu said...

Tintti on mun entinen kantis
:)

tikru said...

tsemppiä. Hyvä ruoka ja hyvä seura auttaa aina.. tai sit lautasten heittely tai kiroilu tai öö.. mut eniveis.

Vesihiisi said...

Onneksi ystäviä on olemassa...Jaksamista ja tsemppiä sinulle.

ullapulla said...

olen iloinen että näit ystävääsi... mullakin ollut tosi rankka syksy ja talvi ja kevät, ja välillä tuntuu ettei vaan jaksa yhtään mitään. ja silti on vaan jaksettava hoitaa muksut, vaikka hampaat irvessä.

aura said...

Me muuten nähtiin teidät, ilmeisesti koko perhe lauantaina. Ajettiin ohi, kun kävelitte siinä koulun kohdilla:).

Muutaman kerran olen viettänyt Tintissä aikaa. Se oli jotenkin kiehtova jo ensimmäisellä kertaa. Nyt en ole aikoihin käynyt, olisikohan sinne päin asiaa.