Saturday, May 30, 2009

The jakku

Vihdoin kuvia tekemästäni jakusta. Olin pois koulusta käytännössä koko jakkujakson, joten valmistin tätä sitten nyt keväällä muiden hommien ohella...

Musta on sitten kiva värivalinta näin valokuvausta ajatellen...
Kangas on puuvillatwilliä. Jakusta on tuettu etukappaleet kokonaan, takakappale osittain, lisäksi kaulus, hihansuut ja helma. Takissa on napinläpitaskut ja taskupussit on tehty jakun kankaasta, jotta ne myös kestää puhelimen ja avainten kantamisen.
Vuoren pystysaumoissa on mustat terenauhat, ja niinkuin äitikin siinä näyttää, just noin hyvin tuli saumat silitettyä. Vuorikankaat on kyllä yks prkl. Tämä vuorikangas on hyvin, hyvin halpaa, ja nyt kun taas olen pelaillut viskoosivuorikankaan kanssa, pitäisi ihan otsikkoon tatuoida, että älä osta tekokuituista vuorta IKINÄ.
Takana vyötärön hoikimmassa kohdassa on kaareva poikkileikkaus, lisäksi muotolaskosten syvintä kohtaa on nostettu ylemmäs ja laskos oli enemmänkin ovaali kuin salmiakin mallinen, näin saatiin aikaan hoikentava vaikutus. Voin tästä piirrellä joskus vaikka kuvia.

Sellaista. Koulu on nyt ohi, postailen siitä vielä erikseen kunhan kykenen!


7 comments:

kaisa said...

Onnea koulun päättymisestä! Jakku on hieno, tuo vuorin sauma on hieno, sitä kelpaa vilautella. (Yleensä mun tekeleitten sisäpuolia ei kelpaa vilautella.)

Inkeri said...

Tyylikäs jakku ja uusi kiva ilme blogissasi.
Onnittelut koulun päättymisestä!

Tuazophia said...

Onnea koulun päättymisestä! Hienon jakun sait aikaiseksi!

Anonymous said...

Nyt on vaan pakko onnitella koulutettua naista! Hienoa! -Tiiti

marja said...

Onnittelu koulu-urakan selvittämisestä!

Hieno jakku!

TiinaV said...

Onnea koulun päättymisestä!
Jakku on hieno ja istuu hyvin, eikä kukaan vuorin ryppyjä huomaa.

Mette said...

Onpa hieno jakku! Tupsahdin tänne jonkun toisen blogin kautta sattumalta. Olet taitava käsistäsi. Itsekin haaveilen alasta ja tarkoitus olisikin saattaa loppuun kesken jääneet artesaanin opinnot. Onne koulun loppumisesta!